ΑΠΘ

Κόντρα Πανσπουδαστικής και ΔΑΠ – ΝΔΦΚ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών

Κόντρα έχει ξεσπάσει με φόντο τις φοιτητικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν έπειτα από τρία χρόνια, λόγω διακοπής τους εξαιτίας της πανδημίας.

ΔΑΠ και Πανσπουδαστική φαίνεται πως δεν συμφωνούν για το αποτέλεσμα των εκλογών, ανακοινώνοντας διαφορετικά αποτελέσματα η κάθε μία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Πανσπουδαστικής, με ποσοστό 33,43% έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις των φοιτητών, και δεύτερη η ΔΑΠ με 27,6%.

Αντίθετα η ΔΑΠ, η οποία είχε την πρωτιά από το 1987 δίνει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα, με πρώτη την ίδια με ποσοστό 45,8% και την Πανσπουδαστική δεύτερη με 25,53%

Στην ανακοίνωση που εξεδωσε η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ κάνει λόγο για ψευδή εικόνα που προσπαθεί να δημιουργήσει η παράταξη της Πανσπουδαστικής, με Συλλόγους – «φαντάσματα».

Σε ανακοίνωση της η ΚΝΕ καλεί τη ΔΑΠ να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα όλων των φοιτητικών συλλόγων και να δεχτεί την ήττα της.

Σημειώνεται πάντως, ότι η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ είναι η μοναδική παράταξη που δεν δίνει πρωτιά στην Πανσπουδαστική, καθώς ΕΑΑΚ και BLOCO έχουν αναγνωρίσει την πρωτιά της.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε χρόνο οι φοιτητικές παρατάξεις έδιναν διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά δεν είχε αμφισβητηθεί έως τώρα η πρώτη θέση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ καθως διαφορά υπήρχε μονο στα ποσοστά.

Διαβάστε επίσης:

Φοιτητικές εκλογές: Τα πρώτα αποτελέσματα

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως