Κοπή χόρτων στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης Ν.Μαδύτου

Κοπή χόρτων στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης Ν.Μαδύτου

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες συντήρησης στο έρεισμα της 24ης Επαρχιακής Οδού (Ν. Μαδύτου – ορίων Νομού Θεσσαλονίκης προς τον οικισμό Βαρβάρας Ν. Χαλκιδικής)  θα  πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 27  Αυγούστου 2018.
 
Αναλυτικά, έχει προγραμματιστεί η συνέχιση των εργασιών κοπής χόρτων και καθαρισμού τάφρου (στένωση του οδοστρώματος και κυκλοφορία από την ελεύθερη κάθε φορά λωρίδα κυκλοφορίας στα αμφίδρομα τμήματα του οδικού δικτύου), που θα πραγματοποιηθούν στα ερείσματα εκατέρωθεν της 24ης Επαρχιακής Οδού, στο τμήμα μετά τον οικισμό Ν.Μαδύτου, με κατεύθυνση νοτιοανατολικά προς τα όρια του Νομού και τον οικισμό της Βαρβάρας.
 
Οι εργασίες θα εκτελεστούν σε μήκος περίπου 3 χλμ. και στο έρεισμα της οδού.
 
Οι εργασίες αφορούν κυρίως στην κοπή χόρτων, τα οποία έχουν αναπτυχθεί τόσο που εμποδίζουν την ορατότητα και μειώνουν επικίνδυνα το λειτουργικό πλάτος της οδού.
 
Η ώρα έναρξης των εργασιών είναι στις 7 το πρωί.
 
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως