{ Υγεία }

Κορωνοϊός: Ανακοινώσεις από Τσιόδρα-Χαρδαλιά. 71 νέα κρούσματα στη χώρα μας- Συνολικά 892


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Κορωνοϊός: Ανακοινώσεις από Τσιόδρα-Χαρδαλιά.  71 νέα κρούσματα στη χώρα μας- Συνολικά 892Ανακοινώσεις από Τσιόδρα-Χαρδαλιά σήμερα 26/3

71 νέα κρούσματα στη χώρα μας- Συνολικά 892. Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον σε 26 εκ των οποίων, οι 21 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες. Σε ΜΕθ νοσηλεύονται 57 συμπολίτες μας εκ των οποίων οι 54 διασωληνωμένοι.

Η μέση ηλικία των ασθενών που έχασαν τη ζωή τους ήταν 73 έτη.
«Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της μάχης», εκτίμησε ο κ. Τσιόδρας.42 ασθενείς έλαβαν εξιτήριο.
«Δεν καταγράφεται επιθετική πορεία της νόσου» ανέφερε ο κ. Τσίοδρας ωστόσο τονίζει ότι ο ρυθμός μετάδοσης της νόσου ανέβηκε 10 φορές, σε διάστημα 14 ημερών.Αναφερόμενος στο θάνατο του Γερμανού καθηγητή που επισκέφτηκε για σεμινάρια το Πανεπιστήμιο Κρήτης, ο κ. Τσιόδρας επεσήμανε πως παρουσιάστηκε θρόμβωση στον ασθενή. Μάλιστα ανακοίνωσε πως η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων συνεδρίασε και ενέκρινε πρωτόκολλο θεραπευτικής αγωγής για όσους νοσηλεύονται.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος ανέφερε ότι, η εμπειρία των πρώτων ημερών δείχνει ότι η αναγκαιότητα των νέων μέτρων είναι ξεκάθαρη για τη συντριπτική πλειοψηφία των συνανθρώπων μας.
Ο κ. Χαρδαλιάς στη συνέχεια σημείωσε ότι η ελληνική κοινωνία στο μεγαλύτερο μέρος της επιδεικνύει αξιέπαινη ωριμότητα και ψυχραιμία σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.
''Είναι σημαντικό να καταλάβουμε όλοι ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις'' επeσήμανε και τόνισε πως οι έλεγχοι καραντίνας θα είναι σαρωτικοί σε όλη τη χώρα.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ