{ Τελευταία νέα }

Κορωνοϊός: η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα

Φωτογραφία Phillip Kofler Pixabay

 

Κατηγορίες: Covid-19 | Αθλητικά

Κορωνοϊός: η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδαΉρθε η επίσημη επιβεβαίωση της απόφασης για το άνοιγμα των γηπέδων σε ποσοστό πληρότητας 10%

Με κόσμο θα πραγματοποιούνται τα παιχνίδια στη συνέχεια της Super League Interwetten όπως ενημέρωσαν με δελτίο τύπου τα αρμόδια υπουργεία.
 
Ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση της απόφασης για το άνοιγμα των γηπέδων σε ποσοστό πληρότητας 10%
 
Η Κυβέρνηση αποφάσισε τη μερική επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα για το Πρωτάθλημα Super League 1 (10%), κατόπιν έγκρισης της UEFA και με αυστηρή τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων.
 
Αναλυτικά:
 
Ύστερα από σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
 
Με αφετηρία την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, θα επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.
 
Στο πλαίσιο εφαρμογής του μέτρου, θα διεξαχθούν πιλοτικά, με κόσμο, οι εντός έδρας ευρωπαϊκοί αγώνες των ελληνικών ομάδων που είναι προγραμματισμένοι αυτή την εβδομάδα, καθώς και ένας – δύο αγώνες της 6ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 1, παρουσία των αρμόδιων εποπτικών φορέων.
 
Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:
 
• Οι γηπεδούχες Π.Α.Ε. οφείλουν να αποστέλλουν σε ψηφιακή μορφή, στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, φάκελο που θα συμπεριλαμβάνει το πλάνο θέσεων και τα εισιτήρια.
• Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά (online) και όχι σε φυσικά σημεία πώλησης.
• Οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριο τους, τηρώντας την απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ανάμεσά τους και φορώντας προστατευτική μάσκα για τον Covid-19.
 
Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιστροφής των φιλάθλων, προβλέπονται συγκεκριμένες κυρώσεις που θα επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές στις υπαίτιες Π.Α.Ε., για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όπου θα ισχύει μόνο το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ