{ Υγεία }

Κορωνοϊός: Live ενημέρωση από Τσιόδρα - Χαρδαλιά 30/3


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Κορωνοϊός: Live ενημέρωση από Τσιόδρα - Χαρδαλιά 30/3



Κορωνοϊός: Live ενημέρωση από Τσιόδρα - Χαρδαλιά 30/3

Πενηντα έξι νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Με τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός ανέρχεται στα 1.212.  Οι νεκροί ανέρχονται συνολικά στους 43.
Η μέση ηλικία τους ήταν τα 71 έτη. 72 συνάνθρωποί μας είναι διασωληνωμένοι, εξ αυτών οι 14 γυναίκες. Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό των παιδιών έως 2 έτη, ειδικά για τα πρώτης προτεραιότητας, τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν εμβολιασμοί αυτή την περίοδο. 
Χαρδαλιάς: Αναστέλλεται για 30 ημέρες η λειτουργία του εργοταξίου της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα
 
Την αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους του εργοταξίου της μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες, ανακοίνωσε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Τόνισε ότι η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί τη σύμπραξη πολιτείας και πολιτών, γιατί μόνο ενώνοντας τις δυνάμεις μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού.
Ανακοίνωσε επίσης ότι τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί 4.697 έλεγχοι, κατά τους οποίους 22 συμπολίτες βρέθηκαν να έχουν παραβιάσει τους όρους της καραντίνας.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 





 



TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ