{ Καλά νέα }

Κορωνοϊός: Με χειροκρότημα η έξοδος ασθενούς από ΜΕΘ στην Κρήτη - Βίντεο


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Με χειροκρότημα η έξοδος ασθενούς από ΜΕΘ στην Κρήτη - ΒίντεοΜε χειροκρότημα η έξοδος ασθενούς από ΜΕΘ στην Κρήτη - Βίντεο

Βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται μία ασθενής με κορωνοϊό να εξέρχεται από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Βενιζέλειο», στο Ηράκλειο της Κρήτης, έφερε  στο φως της δημοσιότηταςο καρδιολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου και του ΕΚΑΒ Κρήτης, Ανέστης Κιούλπαλης. 
''Η συγκίνηση ειναι μεγάλη. Η πρώτη ασθενής μας με σοβαρή λοίμωξη από τον νέο κορωνοϊό βγαίνει από την ΜΕΘ και μεταφέρεται στην πνευμονολογική κλινική. Οι πιθανότητες ηταν συντριπτικά εναντίον της. Τα κατάφερε ομως χάρη στις προσπάθειες όσων διακρίνονται πίσω μου, των νοσηλευτών και των γιατρών της μονάδας και όλων των εργαζομένων στο νοσοκομείο, που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό, πρόσφεραν αυτό που πάντα δίνουν στους ασθενείς μας. Την ευκαιρία της επιβίωσης.
Οφειλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ολους, αλλα και στον κρητικό λαό που από την πρώτη στιγμή έδειξε αλληλεγγύη σε μια ξένη γυναίκα που χρειαζόταν βοήθεια και δεν είχαμε σκηνές μισαλλοδοξίας και μισανθρωπισμού, που βλέπουμε δυστυχώς σε άλλες περιοχές του κόσμου.
Το Βενιζέλειο παρότι δεν ειναι νοσοκομείο αναφοράς, έδειξε ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα. Ευελπιστούμε με μεγαλύτερη στήριξη να εχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα''.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η ασθενής κατάγεται από τη Λατινική Αμερική και ήταν επιβάτιδα κρουαζιερόπλοιου. 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ