{ Τελευταία νέα }

Κορωνοϊός: Στην Ελλάδα, μέσω Ιταλίας οι δύο Έλληνες επιβάτες του Diamond Princess

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Κορωνοϊός: Στην Ελλάδα, μέσω Ιταλίας οι δύο Έλληνες επιβάτες του Diamond PrincessΣτην Ελλάδα έφτασαν οι δύο Έλληνες που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess

Στην Ελλάδα βρίσκονται οι δύο Έλληνες που επέβαιναν στο κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess του οποίου οι επιβάτες έχουν τεθεί σε καραντίνα λόγω του νέου κορονοϊού. 
Το γεγονός έκανε γνωστο με ανάρτησή του, το υπουργείο Εξωτερικών.
«Δύο Έλληνες πολίτες που επέβαιναν στο πλοίο Diamond Princess επαναπατρίστηκαν σήμερα μέσω Ιταλίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας», σημειώνεται στην ανάρτηση.
«Ευχαριστούμε το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών το προσωπικό των ελληνικών πρεσβειών σε Πεκίνο και Τόκυο για τις προσπάθειες για την ασφαλή επιστροφή Ελλήνων πολιτών από Κίνα και Ιαπωνία», καταλήγει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.
Οι δύο Έλληνες πολίτες δεν εμφανίζουν καμία συμπτωματολογία και έχουν έως τώρα αρνητικό έλεγχο από ιατρικά κλιμάκια στην Ιαπωνία και στην Ιταλία. Μεταφέρθηκαν από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, στο Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία», που αποτελεί Νοσοκομείο Αναφοράς, με βάση την προβλεπόμενη διαδικασία διακομιδής. Σήμερα το πρωί, πήραν εξιτήριο από το Γ.Ν. Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία». Οι δύο συμπολίτες μας είναι απόλυτα υγιείς.
 
Ακολουθεί η ανάρτηση του Υπουργείου:

 

 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ