{ Τελευταία νέα }

Κορωνοϊός: Στις 15.30 η έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά. Τι θα ανακοινώσει.

 

Κατηγορίες: Ελλάδα

Κορωνοϊός: Στις 15.30 η έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά. Τι θα ανακοινώσει.Κορωνοϊός: Στις 15.30 η έκτακτη ενημέρωση από Χαρδαλιά. Τι θα ανακοινώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει μέτρα τύπου Πόρου και για άλλα βεβαρημένα νησιά, καθώς και την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και σε εργασιακούς χώρους, ανεξαρτήτως εάν πρόκειται για υπηρεσίες που εξυπηρετούν το κοινό.
 
Επίσης, αναμένεται να ανακοινωθεί η μείωση του ορίου των ατόμων (από 100 σε 50) που επιτρέπεται να συναθροίζονται σε υπαίθριους χώρους, και να συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις -ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα κάθε περιοχής- και η υποχρέωση υποβολής σε τεστ για τον κορωνοϊό εργαζομένων σε γηροκομεία και άλλες δομές φροντίδας που επιστρέφουν από διακοπές.
 
Τέλος, η κυβέρνηση θα απευθύνει ισχυρή σύσταση σε όσους επιστρέφουν από διακοπές να μένουν σε κατ? οίκον περιορισμό, να φορούν μάσκα παντού και να είναι σε απόσταση από άλλα άτομα.
 
Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στους νέους, σημειώνοντας πως δεν είναι άτρωτοι και σε πιο προσωπικό τόνο επεσήμανε «και κυρίως αυτοί που δεν είναι άτρωτοι είναι οι γονείς σας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας».

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ