{ Τελευταία νέα }

Κορωνοϊός: Θετικοί και άλλοι τέσσερις παίκτες εθνικής ομάδας πόλο


Κατηγορίες: Ελλάδα

Κορωνοϊός: Θετικοί και άλλοι τέσσερις παίκτες εθνικής ομάδας πόλοΚορωνοϊός: Θετικοί και άλλοι τέσσερις παίκτες εθνικής ομάδας πόλο

H ΚΟΕ ανακοίνωσε σήμερα (Κυριακή 2/8) τα αποτελέσματα των πρώτων τεστ για covid-19 που έγιναν το Σάββατο (1/8), από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, στα μέλη των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εμφανίστηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των Ανδρών.
 
Άλλα τέσσερα μέλη της Εθνικής ομάδας Ανδρών βρέθηκαν θετικά στον ιό. Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί και καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε καραντίνα στα σπίτια τους.
 
Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε όλους, προκειμένου να έχουμε οριστική επιβεβαίωση ή μη των κρουσμάτων.
“Όλα γίνονται σύμφωνα με τα πρωτόκολλα”, τονίζει ο γιατρός της ΚΟΕ και μέλος της υγειονομικής επιτροπής της ΓΓΑ για την πανδημία του covid-19, ο Γιώργος Μαρίνος. Tο κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για να γίνει απολύμανση.
 
Ακυρώνονται, τα καμπ προετοιμασίας των προεθνικών ομάδων Νεανίδων και Παίδων που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν αυτές τις μέρες στο συγκεκριμένο κολυμβητήριο.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ