{ Τελευταία νέα }

Κορωνοϊός: Το «Σωτηρία» επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Το «Σωτηρία» επισκέφθηκε ο ΜητσοτάκηςΤο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία» επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Το Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η Σωτηρία» επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6/4 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τους γιατρούς και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό του  «Σωτηρία» που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για ασθενείς με κορωνοϊό:
«Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό στο νοσοκομείο "Σωτηρία" και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Δικό μας χρέος είναι να εξασφαλίζουμε τα υλικά που χρειάζεστε ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς για να συνεχίσετε την εξαιρετική δουλειά που κάνετε».
 

Τους παρέδωσε μάσκες και άλλο υγειονομικό υλικό που παραλήφθηκε σήμερα, μέρος της δωρεάς της ΔΕΗ Α.Ε. στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, συνολικού ύψους 5 εκ. ευρώ.

Το υλικό  αφίχθηκε νωρίτερα το πρωί στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με ειδικά ναυλωμένη πτήση.

O Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:
Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη παραδώσαμε 20.000 απλές χειρουργικές μάσκες, 5.000 μάσκες αναπνευστικής προστασίας, 1.000 χειρουργικές ποδιές, 1.000 ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας, 10.000 ποδονάρια, 5.000 αποστειρωμένα γάντια και 5.000 σκούφοι, στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» προκειμένου να υπάρχει πληρότητα εφοδίων για την ασφάλεια του ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού που υπηρετεί στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά του κορονοϊού.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkyriakosmitsotakis%2Fvideos%2F2756732624395512%2F&show_text=0&width=560" width="530" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>

 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ