{ Τελευταία νέα }

Κορωνοϊός-Χαλκιδική: Επτά θετικά κρούσματα στο Δημαρχείο Πολυγύρου

Αναστέλλει την λειτουργία του το Δημαρχείο του Πολυγύρου


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Κορωνοϊός-Χαλκιδική: Επτά θετικά κρούσματα στο Δημαρχείο ΠολυγύρουΕπτά επιβεβαιωμένα κρούσματα εντοπίστηκαν σε υπαλλήλους και αιρετούς του Δημαρχείου Πολυγύρου στην Χαλκιδική. Το Δημαρχείο Πολυγύρου αναστέλλει την λειτουργία του από την Παρασκευή 30/10 έως τις 13/11.

Επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα εντοπίστηκαν σε υπαλλήλους  και αιρετούς του Δημαρχείου Πολυγύρου στην Χαλκιδική, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος. Ως εκ τούτου, το Δημαρχείο Πολυγύρου αναστέλλει την λειτουργία του από την Παρασκευή 30/10 έως τις 13/11.

Η ανακοίνωση του Δήμου Πολυγύρου αναφέρει τα εξής:
Δυστυχώς, παρά τα μέτρα και τις προφυλάξεις που ελήφθησαν από την πλευρά του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώθηκαν σήμερα, Παρασκευή 30-10-2020, επτά επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 σε εργαζομένους και αιρετούς στο δημαρχείο Πολυγύρου.
 
Άμεσα και με εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και εγκυκλίων ζητήθηκε η σχετική γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής. Η παραπάνω υπηρεσία γνωμοδότησε με σημερινό της έγγραφο ότι θα πρέπει να ανασταλλεί η λειτουργία του Δήμου (Δημαρχείο Πολυγύρου) για 14 ημέρες και λόγω υπέρβασης του ελάχιστου αριθμού 3 των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.
 
Κατόπιν των παραπάνω, γνωστοποιούμε στους δημότες μας ότι από αύριο και μέχρι τις 13-11-20 αναστέλλεται η λειτουργία του Δημαρχείου Πολυγύρου, ευχόμενοι η δοκιμασία αυτή να είναι η τελευταία.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ