Κώστας Πρατσινάκης και Γιάννης Μήτσης | Μικρή Σκηνή

Live στη Θεσσαλονίκη στη Μικρή Σκηνή (28/1/2023) οι Κώστας Πρατσινάκης και Γιάννης Μήτσης και μας λένε “Ε, ναι λοιπόν”, με τραγούδια αγαπημένα, δικά τους ή άλλων δημιουργών.

“Ε, ναι λοιπόν”, όταν κάτι το θέλεις πολύ, έρχεται η στιγμή που γίνεται πράξη. Τον χώρο που έγραψε ιστορία στα μουσικά πράγματα της πόλης και της χώρας, στο χειροποίητο στούντιο «Το Αγροτικόν» του Νικόλα στην Κάτω Τούμπα, το οποίο σήμερα έγινε «Μικρή Σκηνή», επιλέγουν για πρώτη τους συνεργασία, ο Κώστας και ο Γιάννης. Θα παίξουν και θα τραγουδήσουν, έχοντας τον Γιώργο Κοκκινάκη στο πιάνο, τραγούδια που δημιούργησαν αλλά και τραγούδια που αγαπάνε από όλο το φάσμα του Ελληνικού Τραγουδιού.

Το πρόγραμμα, έχει χαρακτήρα μουσικής παράστασης. Μια παράσταση που φέρνει τις φωνές και τις σκέψεις των θεατών πάνω στην σκηνή, δημιουργώντας ένα αισθητικό γεγονός που συνδέει ιστορίες και ανθρώπους μέσα από τα τραγούδια.


Info

Γιάννης Μήτσης – Κώστας Πρατσινάκης
στο πιάνο ο Γιώργος Κοκκινάκης
Μικρή Σκηνή, Επταλόφου 14, Τούμπα
Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 8 ευρώ
Κρατήσεις: 6944 503542


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής


  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ