Ο Αλέξης Κούγιας

Κούγιας: Διαστρεβλώθηκαν οι αναφορές στον Χατζιδάκι

Για διαστρέβλωση των λεγόμενων και των όσων αποδεικνύονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του κατηγορουμένου στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφορικά με τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε διαστρεβλωτές της αλήθειας τονίζοντας πως ενώ ο ίδιος στην ερώτησή του χρησιμοποίησε εκτός του Μάνου Χατζιδάκη, τον Κουν, τον Λαζάνη, τον Κατσέλη, αλλά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, «αυτοί ενορχηστρωμένα και στα συγκεκριμένα sites διαστρέβλωσαν την ερώτηση μου, αποκρύπτοντας ότι η ερώτηση αυτή αφορά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, όπου αναφερόμουν στους μαθητές τους, αφού αναφερόμουν και στους μαθητές του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αυτός δίδαξε, και συγκεκριμένα στο Αρσάκειο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, οι συγκεκριμένοι, που έχουν μηνυθεί και έχουν δεχθεί και αγωγές από εμένα, βρήκαν κάποιους πρόθυμους παρουσιαστές και ασήμαντους ηθοποιούς, για να σχολιάσουν αυτή την ψευδή είδηση που διέδωσαν, και να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου, για να τους προσέξει ο κόσμος.

«Από την εποχή ακόμη και του Σωκράτη και του Πλάτωνα, το περιβάλλον των μεγάλων δασκάλων ήταν κυρίως ανήλικα άτομα.

Αντί όλοι αυτοί να δημοσιοποιήσουν το προφανές γεγονός, ότι το Δικαστήριο και ο Εισαγγελέας «καταζητούν» εδώ και ημέρες, για να φέρουν στο δικαστήριο δια της βίας, το τρίτο δήθεν θύμα του Λιγνάδη, τον σαραντάχρονο πελάτη του κυρίου Βλάχου, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη με ασήμαντα γεγονότα», καταλήγει ο κ. Κούγιας.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Λιγνάδη- Κούγιας: Έκρυψε ποτέ ο Χατζιδάκις οτι η παρέα του ήταν παιδιά 15-18 χρονών;

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως