Η Βούλα Πατουλίδου στον Αγιο Στυλιανό

Κουπόνια για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές από την Πατουλίδου στον Αγιο Στυλιανό

H Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, παρέδωσε στο ίδρυμα «Άγιος Στυλιανός» κουπόνια για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές αγορές.

Ξεκίνησε η διάθεση των κουπονιών, για δωρεάν προϊόντα στις λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για το κοινωνικό πρόγραμμα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και στόχο έχει την ανακούφιση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Ωφελούμενες είναι 645 οικογένειες με 2.519 δικαιούχους, εκ των οποίων οι 1874 είναι προστατευόμενα μέλη. Πρόκειται για 358 μονογονεϊκές οικογένειες, 141 τρίτεκνες, και 146 πολύτεκνες οικογένειες μακροχρόνια ανέργων με συγκεκριμένο ανά κατηγορία επιτρεπτό ύψος εισοδήματος.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε να διατεθεί επίσης το ποσό των 999 ευρώ, υπό μορφή κουπονιών στο Δημοτικό Ίδρυμα-Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός» το οποίο παρέδωσε στο ίδρυμα η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Το ποσό προέρχεται από τα ανταποδοτικά τέλη που καταβάλουν οι δραστηριοποιούμενοι πωλητές στις Λαϊκές Αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Η κ. Πατουλίδου δήλωσε: «Στην Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης προσπαθούμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε το έργο δομών όπως είναι το Βρεφοκομείο Θεσσαλονίκης Άγιος Στυλιανός. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δικαίωση για μας από τα χαμόγελα των παιδιών. Των παιδιών που φιλοξενούνται στον Άγιο Στυλιανό, αλλά και των παιδιών των δικαιούχων του προγράμματος».

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως