Κούραση μεγάλη είσαι φίλε μου...

Κούραση μεγάλη είσαι φίλε μου...

Οι περίοδοι που οι άντρες θέλουν να μπούνε σε σχέση είναι σαν την περίοδο του κυνηγιού. Μέχρι να καταλάβεις πότε ξεκίνησε, έχει ήδη τελειώσει!

Βγαίνουμε μαζί, μπαίνουμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί, τρώμε μαζί δύο γεύματα τη μέρα αλλά ζευγάρι δεν είμαστε. Θέλεις χρόνο να προσαρμοστείς… Σε τι ακριβώς δεν έχω καταλάβει! Ο Ε.Τ που ήταν και από άλλο πλανήτη, πιο γρήγορα προσαρμόστηκε στη γη! Μη μιλήσω για το ότι βρήκε τρόπο να πάρει τηλέφωνο στο σπίτι του ενώ εσύ όταν βγαίνεις μόνος το κινητό σου χάνει και σήμα και μπαταρία!! Και άντε εγώ να δεχτώ πως οι εξωγήινοι έχουν πιο εξελιγμένο εγκέφαλο από τον μέσο άντρα, αλλά δυστυχώς δεν ζω στον Εγγύτατο Κενταύρου, ζω στον μπλε πλανήτη και πρέπει να συνεννοηθώ με το δικό σου είδος, αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό!!

Ο κόσμος μας βλέπει να κυκλοφορούμε μαζί αλλά δε δηλώνουμε ζευγάρι, θα μπορούσα να είμαι και μακρινή ξαδέρφη σου ή εσύ μπατζανάκης του κουμπάρου του τρίτου ξάδελφου μου… Δεν έχεις ανάγκη να δηλώσεις στον κόσμο τι σου είμαι, συμφωνώ μαζί σου μεγάλε! Κι εγώ δεν τις θέλω τις ταμπέλες , αλλά μη στραβώνεις όταν κάποιος με καλοβλέπει στην παρέα γιατί μου χαλάς τα τυχερά!! Και αφού δεν αποφασίζεις να με κάνεις το κορίτσι σου , θα σε μηνύσω για διαφυγόντα γκομενάκια και δε θα βρεθεί δικαστήριο να σε δικαιώσει!!
 
Δεν έχεις πολύ καιρό που χώρισες (τι εννοείς ο ένας χρόνος πέρασε σαν ένας μήνας) και δε θες να μάθει το περιβάλλον της πρώην πως είσαι με άλλη, για να μην έχουμε δράματα και ιστορίες (έχασε η Βενετιά βελόνι, λέει μια σοφή παροιμία) και δημόσια με φιλάς κλεφτά, λες και βάζεις χέρι στο παγκάρι της ενορίας σου.. Σέβομαι τον πόνο της κοπέλας (την είδα να χορεύει πάνω σε ένα μπαρ τις προάλλες αλλά δε στο λέω) αλλά μου λες τι στο καλό είχε αυτή παραπάνω από μένα και την ήθελες για καλή σου /δεσμό σου /γκόμενα σου και εγώ κάνω guest star/φιλική συμμετοχή στη ζωή σου??

Τι είναι δηλαδή η σχέση?
Η νεραΐδα που θα σου κλέψει τη μιλιά, ο μπαμπούλας που θα σε φάει? Αυτό που έχουμε τώρα πως ορίζεται? Άλλα λόγια να πηδιόμαστε? Και όταν τολμάω να ρωτήσω πως αντιλαμβάνεσαι την μεταξύ μας κατάσταση το πάτωμα αποκτά τρομερό ενδιαφέρον, τα παπούτσια σου το ίδιο και τελικά πεινάς πολύ και όπως ξέρουμε όλοι, όταν τρώμε δε μιλάμε και το φαγητό κοιτάμε!

Ποιος σου είπε πως το μόνο που κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο είναι να δοκιμάζω νυφικά και να καταστρώνω σχέδια πως θα τυλίξω το κελεπούρι/ εσένα? Μου αρέσεις πολύ αλλά ειλικρινά με έχει πρήξει τόσο που όταν τελικά την πάρεις τη ριμάδα την απόφαση πως ναι θες να είμαστε μαζί, θα σου πω αι σιχτιρ κι εσύ και ο γρύλος σου!!

Κούραση μεγάλη είσαι φίλε μου και πολύ το σκέφτομαι τελικά να αρχίσω να τρώω μόνη για να μπορώ να χωνεύω και να κοιμάμαι μόνη για να μπορώ να ονειρεύομαι.


Cristin
(glosscristin@gmail.com)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως