Εσωτερική βιτρίνα καταστήματος

Κρεαταγορά «Νιγρίτα»: Ντόπια προϊόντα με την πείρα 64 ετών!

Μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 2012 λειτουργεί στην περιοχή του Ντεπώ, η «Κρεαταγορά Νιγρίτα» έχει κερδίσει τον κόσμο χρόνια τώρα, χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της που προέρχονται αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς.

Τρίτη γενιά ο σημερινός ιδιοκτήτης, συνεχίζει την παράδοση και μαζί με τα καλά κρέατα, προσφέρει και μία σειρά από deli προϊόντα που, επίσης αποκλειστικά ελληνικά, ταιριάζουν απόλυτα σε γεύση με όποιο κρέας επιλέξεις για το τραπέζι σου!

Εσωτερική βιτρίνα καταστήματος

H «Kρεαταγορά Νιγρίτα» άνοιξε το 1958 στο Βαρδάρη για πρώτη φορά, από τον παππού του τωρινού ιδιοκτήτη με καταγωγή από τη Νιγρίτα Σερρών, για να περάσει στη συνέχεια στα χέρια του πατέρα του και κατόπιν στου ιδίου. Ο νέος ιδιοκτήτης συνεχίζει τη μακρά ιστορία της επιχείρησης, η οποία μετράει, πλέον, 64 χρόνια ζωής κι αποτελεί μία από τις top επιλογές του αγοραστικού κοινού της Θεσσαλονίκης, στον τομέα του καλού, ντόπιου κρέατος.

Εσωτερική βιτρίνα καταστήματος 

Σταθερή στην ποιότητα και στις αξίες της για προϊόντα αποκλειστικά Ελληνικά, η «Κρεαταγορά Νιγρίτα» προσφέρει καθαρά εντόπια κρέατα από περιοχές όπως η Βέροια, η Λάρισα ή η Δράμα. Εδώ τίποτα δεν είναι εισαγωγής και μπορείς να βρεις κρέατα ελεγμένα και ποιοτικά, από τοπικούς παραγωγούς.

κομμάτι κρέαςπρόσοψη καταστήματος

Από πουλερικά ή χοιρινά, μέχρι μοσχαράκια ή βοδινά, εδώ θα βρεις τα πάντα. Ελληνικά, εξειδικευμένα και σε μεγάλη ποικιλία, τα προϊόντα της «Κρεαταγοράς Νιγρίτα» εμπνέουν εμπιστοσύνη κι αξιοπιστία, βασισμένες στην πολυετή εμπειρία των ανθρώπων της και την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν.

κρέατακρέας

Deli προϊόντα από όλη την Ελλάδα

Εκτός από τα συνηθισμένα είδη ενός κρεοπωλείου, στην Κρεαταγορά «Νιγρίτα» θα βρεις και μία σειρά από προϊόντα deli, που συνδυάζονται εξαιρετικά με κάθε κρέας του καταστήματος κι αποτελούν εξαιρετικές προτάσεις για το τραπέζι σου ή για δώρο για τους αγαπημένους σου.

μπαχαρικά

Ζυμαρικά, καρυκεύματα, σάλτσες, τυριά κι άλλα επιλεγμένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, συμπληρώνουν την παλέτα των επιλογών σου και πάλι με την εγγύηση της πολύχρονης έρευνας και της αγάπης των ιδιοκτητών για κάθε τι ποιοτικό.

σάλτσες

Καθώς η φιλοσοφία τους είναι πάντα το ελληνικό προϊόν, όλα τα deli είδη της «Κρεαταγοράς Νιγρίτα», είναι και πάλι αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης, από διάφορες περιοχές της χώρας κι από επιλεγμένους παραγωγούς.

μπαχαρικά και προϊόντα

Εντοπιότητα, χρόνια εμπειρία, «πάντρεμα» της κλασσικής αγοράς κρέατος με ό,τι πιο σύγχρονο κι επιλεγμένο υπάρχει στο χώρο του delicatessen!

Εσωτερική βιτρίνα καταστήματος

Υπάρχει καλύτερη συνολική πρόταση για τις αγορές σου, όταν πρόκειται για ένα πλούσιο τραπέζι που ξεχωρίζει;

  

Διεύθυνση: Βασιλίσσης Όλγας 168
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 410858
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 08.00 – 21.00

 

Διαβάστε επίσης: Οι 10 από τις καλύτερες προτάσεις για σπιτική κουζίνα & μαγειρευτά στη Θεσσαλονίκη