Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση - Toπικές Γεύσεις Ελλάδος, Θεσσαλονίκη 2018

Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση - Toπικές Γεύσεις Ελλάδος, Θεσσαλονίκη 2018

11η Έκθεση Tοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών ΔΕΘ - Περίπτερο 12
Η 11η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων  Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί από 27 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου 2018, στη Θεσσαλονίκη, στη ΔΕΘ, στο Περίπτερο 12.
 
Η έκθεση αυτή, έρχεται σε συνέχεια των δέκα πολύ επιτυχημένων, προηγούμενων διοργανώσεων, που έγιναν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη όπου προωθήθηκαν τα περιζήτητα τοπικά αγαθά. Παραγωγοί από Κρήτη, Κατερίνη, Τρίκαλα, Καλάβρυτα, Κομοτηνή, Λάρισα, Βοιωτία, Θεσσαλονίκη, Νίσυρο, Μεσσηνία, Ημαθία, Αττική, Λήμνο, Καστοριά, Καβάλα και Κιλκίς συμμετείχαν σ? αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις και συμπλήρωναν με τα προϊόντα τους την πλούσια γκάμα της διατροφικής αλυσίδας.
 
Στη διοργάνωση θα λειτουργήσουν 2 τομείς.
α) Ένας για τις 9 ημέρες λειτουργίας, από 27 Οκτωβρίου έως και 4 Νοεμβρίου 2018.
β) Ένας για τις 4 ημέρες λειτουργίας, από 27 έως και 30 Οκτωβρίου 2018.
 
Στις προηγούμενες μας διοργανώσεις στη θεσσαλονίκη, χιλιάδες επισκέπτες γεύτηκαν και προμηθεύτηκαν τα προϊόντα των εκθετών, ενώ εκατοντάδες εμπορικοί επισκέπτες ανέπτυξαν συνεργασία σε επίπεδο χονδρικής και διακίνησης των εμπορευμάτων στην Βόρεια Ελλάδα.
 
Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση αποτελεί ένα ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ όλων όσων υπηρετούν τον λαϊκό πολιτισμό των ιδιαιτέρων περιοχών της χώρας μας και δραστηριοποιούνται στη συμπρωτεύουσα. Πολιτιστικά σωματεία από Κρήτη, Μακεδονία, Πόντο, Τραπεζούντα, Θράκη, Ήπειρο, Χαλκιδική, Καππαδοκία, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Αϊβαλί, Μικρά Ασία, Φλώρινα, Σέρρες, Κιλκίς, Νιγρίτα, Θεσσαλία, Νάξο, Ημαθία και άλλες περιοχές, παρουσιάζουν τα χορευτικά και μουσικά τους συγκροτήματα σ’ ένα καθημερινό πλούσιο πρόγραμμα που αποτελεί πόλο έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες, δίνοντας χρώμα και δημιουργώντας θετικά αισθήματα για όλους.
 
Η φετινή διοργάνωση θα είναι ακόμα πιο άρτια οργανωμένη και σίγουρα θα ωφελήσει όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή.
 
Στην έκθεση θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας. Μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, Επιμελητήρια, Δήμοι, Φορείς κ.α., εκθέτες που με τη συμμετοχή τους θέλουν να αναπτύξουν σχέσεις συνεργασίας με την αγορά αυτή.
 
Επίσης, στη νέα διοργάνωση, παράλληλα με τους Κρήτες παραγωγούς, θα συμμετέχουν εκθέτες και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, συμπληρώνοντας έτσι και με άλλες ιδιαίτερες γεύσεις τον τοπικό διατροφικό πλούτο, που θα παρουσιαστεί στην έκθεση.
 
Το μεγάλο πλεονέκτημα του χώρου διεξαγωγής της έκθεσης είναι η θέση του, αφού βρίσκεται σε ένα από τα πλέον γνωστά σημεία, που είναι συνυφασμένο με την εκθεσιακή δραστηριότητα της πόλης. Η πρόσβαση στο χώρο είναι πολύ εύκολη, αφού εξυπηρετείται από ένα πυκνό δίκτυο συγκοινωνιακών μέσων.
 
Μεγάλη προβολή θα έχει και η ίδια η έκθεση αφού για το σκοπό αυτό, θα γίνουν δεκάδες ενέργειες διαφήμισης, προβολής και σήμανσης, γεγονός που θα αυξήσει επιπλέον την επισκεψιμότητα.
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, με δωρεάν πάρκινγκ για όλους.
 
 
Ημέρες & ώρες λειτουργίας
Σαββατοκύριακα: 10:30 π.μ. – 9:30 μ.μ. 
Δευτέρα – Παρασκευή: 12:00 μ.μ – 9:30 μ.μ.
 
9 μέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων 
θα χτυπά δυνατά στη Θεσσαλονίκη!
Ένα ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού
με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν πάρκινγκ για όλους!
Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε