{ Τελευταία νέα }

Κρίστη Καθάργια: Στο νοσοκομείο και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη


Κατηγορίες: Επώνυμοι

Κρίστη Καθάργια: Στο νοσοκομείο και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη

Τελικά και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού

Όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος, ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Η σύντροφός του Κρίστη Καθάργια είχε κι εκείνη εξίσου σοβαρά συμπτώματα, όμως μέχρι εχτές  παρέμενε στο σπίτι της.

Τελικά το μεσημέρι της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου όπως κοινοποίησε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της «Το Πρωινό» χρειάστηκε και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.
«Και η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη μπήκε τελικά στο νοσοκομείο… Η Κρίστη Καθάργια νοσηλεύεται και από ό,τι κατάλαβα βρίσκονται σε ξεχωριστά νοσοκομεία. Ακούσαμε την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής μας στο διάλειμμα και φαινόταν ταλαιπωρημένη. Το μόνο που θέλω να πούμε είναι περαστικά και στους 2» είπε η παρουσιάστρια.Η Κρίστη Καθάργια μίλησε χτες στην εκπομπή Live News και περιέγραψε την κατάστασή της όσο και του συντρόφου της.
«Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση. Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε την προηγούμενη Δευτέρα, εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι. Θα δούμε πως θα εξελιχθώ και αν θα ακολουθήσω κι εγώ ή αν θα παραμείνω εδώ. Δεν μπορώ να σηκωθώ. Νιώθω ότι θέλω μόνιμα να κοιμάμαι από την αδυναμία. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Και εμείς πιστεύαμε ότι είναι δύσκολο. Λέγαμε οκ, δύσκολο, προσέχουμε, αλλά στην πράξη… Δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω, δηλαδή μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί και να μην ξανά αρρώσταινε άλλος άνθρωπος από αυτό το πράγμα.», είπε η Κρίστη Καθάργια

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ