{ Διαγωνισμοί }

Ξένες γλώσσες: Κερδίστε 5 δωρεάν υποτροφίες στη Θεσσαλονίκη

Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση

 

Κατηγορίες: Διαγωνισμοί

Ξένες γλώσσες: Κερδίστε 5 δωρεάν υποτροφίες στη Θεσσαλονίκη

Χώρος: Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση
Διεύθυνση: Σεφέρη Γιώργου 8, Χαριλάου, 54250
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση


Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση διοργανώνει διαγωνισμό για ενήλικες που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας στα τμήματα αρχαρίων. 
Πέντε (5) νικητές κερδίζουν δωρεάν υποτροφία (ένα κύκλο σπουδών στο ακαδημαικό έτος 2019-20) στη γλώσσα που επέλεξαν κατα τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
Τριάντα (30) ακόμη νικητές κερδίζουν έκπτωση 70% στη γλώσσα που επιθυμούν σε όποιο κύκλο μαθημάτων για αρχάριους επιλέξουν και ξεκινήσει έως 31/6/2020.

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, Ξένες γλώσσες: Κερδίστε 5 δωρεάν υποτροφίες στη Θεσσαλονίκη

Βήμα 1. Κοινοποιήστε τον διαγωνισμό 
Βήμα 2. Κάντε tag έναν φίλο σας 

 

Μαθήματα σε Αγγλικά, Ρωσικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά
 
Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν όσοι είναι αρχάριοι και ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν να μάθουν Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά. 
Τα μαθήματα γίνονται στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση, σε ώρες που εξυπηρετούν το κάθε τμήμα (πρωί ή απόγευμα, βράδυ).  Παρακολουθώντας τα μαθήματα μαθαίνετε τη γλώσσα από τα αρχικά της στάδια έως και την κατανόηση των χρόνων, καθημερινούς διαλόγους, όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα καθώς και πλούσιο λεξιλόγιο. Καλύπτουν όλο το επίπεδο Α1, Α2, τις ανάγκες σε όσους έχουν επαγγελματικό ενδιαφέρον ή θέλουν να επισκεφθούν σύντομα την χώρα, να ασχοληθούν με τον τουρισμό, ή ενδιαφέρονται να μυηθούν στη κουλτούρα της χώρας.
 
- Μαθήματα που καλύπτουν όλο το επίπεδο Α1, Α2
- Διαδραστικός πίνακας
- Σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα
- Δωρεάν σημειώσεις, 
- πλούσιο υλικό γραμματικής και ασκήσεων, 
- πιστοποιημένοι και έμπειροι καθηγητές διδάσκουν τη μητρική τους γλώσσα, 
- Σύγχρονη εκπαιδευτική μέθοδος ειδικά για ενήλικες 
 
Τα μαθήματα  στo Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση είναι προσαρμοσμένα πάνω στις ανάγκες εκμάθησης των ενηλίκων. Τα μαθήματα γίνονται σε σύγχρονες εγκατάστεις, με καινοτόμες διδακτικές μεθόδους και με τη βοήθεια των πλέον κατάλληλων οπτικοακουστικων μέσων 
 
Οι καθηγητές στo Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση διαθέτουν με υψηλή παιδεία και πανεπιστημιακή μόρφωση. Ειδικευμένοι στη διδασκαλία των ξένων γλωσσών χρησιμοποιούν τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε ενήλικες ώστε να μπορέσουν οι αρχάριοι εύκολα και γρήγορα να κάνουν τα πρώτα βήματα στη γλώσσα που θα ξεκινήσουν 
 
Η συμμετοχή σε διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού που μπορείτε να διαβάσετε στο Οροι συμμετοχής διαγωνισμού «Ξένες γλώσσες: Κερδίστε 5 δωρεάν υποτροφίες στη Θεσσαλονίκη»

Εκπαιδευτικό Κέντρο Ευρωμάθηση 
(Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Γερμανικά) 
Γ. Σεφέρη 8 (απέναντι από γήπεδο Αρη),
Χαριλάου Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία
- απογεύματα 2310 300970
- πρωινά 6973500634
facebook

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ