{ Τελευταία νέα }

ΚΤΕΛ Ηλείας: Ενοπλος επιβάτης ρομά κράτησε όμηρο τον οδηγό. Τον απειλούσε με μαχαίρι

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

ΚΤΕΛ Ηλείας: Ενοπλος επιβάτης ρομά κράτησε όμηρο τον οδηγό. Τον απειλούσε με μαχαίριΠερί τις 23:00 χθες το βράδυ στην περιοχή του Επιταλίου ένας 30χρονος άνδρας μπήκε στο αστικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο από τον Πύργο προς τη Ζαχάρω. Έπειτα από λίγη ώρα ο δράστης πλησίασε τον οδηγό και απειλώντας τον με μαχαίρι του ζήτησε να σταματήσει για να κατέβουν οι επιβάτες και να συνεχίσουν προς την Καλαμάτα.
 
Φθάνοντας στην περιοχή Αγρίδι, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες. Εκείνη την στιγμή ένας εκ των επιβατών ειδοποίησε την Αστυνομία και ακολούθησε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του λεωφορείου και την σύλληψη του 30χρονου.
 
Το λεωφορείο συνέχισε προς την Ζαχάρω και ο οδηγός, που είχε αντιληφθεί ότι τον ακολουθούσαν περιπολικά της Αστυνομίας, σταμάτησε το όχημα σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με το πρόσχημα του ανεφοδιασμού.
Σύμφωνα με τoilialive.gr, ο δράστης ζήτησε από τον οδηγό να πει στον πρατηριούχο να τους ανεφοδιάσει με καύσιμα και να τους δώσει όσα χρήματα είχε στο ταμείο. 
 
Ο 30χρονος απείλησε τον οδηγό να μην βγει από το λεωφορείο, ενώ είχε αντιληφθεί τους αστυνομικούς που είχαν ήδη φθάσει στο πρατήριο και με παρατεταμένα τα όπλα τους, βρισκόταν ήδη στην πίσω πλευρά του λεωφορείου και περίμεναν να δράσουν.
 
Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να μιλήσει στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου και ο δράστης τις έκλεισε ξανά, όμως και πάλι αυτός ήταν που τις άνοιξε για να βγει έξω από το όχημα.
 
Οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι και ένας κάλυκας.
 
 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ ilialive.gr

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___