{ Μουσική }

Κώστας Πρατσινάκης & Νόνικα Μαλκουτζή στο Μύλος Club

με τη μουσική παράσταση «Τραγούδια που διχάζανε…σήμερα πάνε αντάμα»


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Κώστας Πρατσινάκης & Νόνικα Μαλκουτζή στο Μύλος Club

Χώρος: Μύλος Club
Διεύθυνση: Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μύλος Club
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Κώστας Πρατσινάκης, Νόνικα Μαλκουτζή
Πότε: 10/03/2019
Ώρα έναρξης: 22:30

Ο Κώστας Πρατσινάκης με τη Νόνικα Μαλκουτζή και τους «Τρεις Καμπαλέρος» Κώστα Ματσίγκο κιθάρες, Σάκη Κοντονικόλα πιάνο & Παύλο Παφρανίδη μπουζούκι, θα παρουσιάσουν την μουσική παράσταση «Τραγούδια που διχάζανε…σήμερα πάνε αντάμα».

Ένα πετυχημένο πρόγραμμα, το οποίο αγάπησε το κοινό της Θεσσαλονίκης τον περασμένο χειμώνα, θα παρουσιαστεί ξανά, την Κυριακή της Αποκριάς, στον όμορφο χώρο του CLUB στον Μύλο
Ο  Κώστας Πρατσινάκης με τη Νόνικα Μαλκουτζή και τους «Τρεις Καμπαλέρος» Κώστα Ματσίγκο κιθάρες, Σάκη Κοντονικόλα πιάνο & Παύλο Παφρανίδη μπουζούκι, θα παρουσιάσουν  την μουσική παράσταση «Τραγούδια που διχάζανε…σήμερα πάνε αντάμα»  
Θα ακουστούν τραγούδια από  εποχές που μεσουρανούσε το ελαφρό τραγούδι, αντάμα με το αντίστοιχο λαϊκό (εποχής που το μπουζούκι οι λαϊκοί και οι ρεμπέτες, ήταν σχεδόν παράνομοι)
Παλιά το κοινό είχε χωριστεί στους ευρωπαϊστές και τους ανατολίτες και υπήρξε διχασμός στην κοινωνία, ανάλογα με τις επιλογές των τραγουδιών, που άκουγαν, και τα μουσικά στέκια που σύχναζαν.
Ο χρόνος που είναι ο καλύτερος κριτής, σήμερα φιλτράρισε τα ακούσματα αυτά και απέδειξε ότι τα καλά τραγούδια έγιναν διαχρονικά, ανεξάρτητα από το ύφος και το είδος τους .
 Έτσι την Κυριακή της Αποκριάς, θα τραγουδηθούν αντάμα, τραγούδια από  τα δυο αυτά είδη τραγουδιού και είναι σίγουρο ότι θα  δημιουργήσουν όμορφα συναισθήματα και ατμόσφαιρα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το πνεύμα της Αποκριάς         
Ο Κώστας Πρατσινάκης και η Νόνικα Μαλκουτζή μαζί με τους μουσικούς Κώστα Ματσίγκο κιθάρες, Παύλο Παφρανίδη μπουζούκι & Σάκη Κοντονικόλα πιάνο, είναι  η εγγύηση ότι η βραδιά θα είναι  γεμάτη συναισθηματική φόρτιση και εκτόνωση.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ
«ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΑΝΕ…ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕ ΑΝΤΑΜΑ»
Με την ΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΚΟΥΤΖΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ
στο Μύλος Club, Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης 22:30
Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στο 2310.510081 ή επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ