{ Τελευταία νέα }

Κώστας Ραπτόπουλος: Θέλω να είμαι με τη συνείδησή μου καθαρός-Ζητώ συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα. Video


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Κώστας Ραπτόπουλος: Θέλω να είμαι με τη συνείδησή μου καθαρός-Ζητώ συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα. Video«Σας αγαπάμε πολύ από Θεσσαλονίκη κυρία Μάγδα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κώστας Ραπτόπουλος.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος μετά τον σάλο που ξέσπασε σχετικά με τα όσα είπε δημόσια για τη Μάγδα Φύσσα, ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, και ζητάει συγγνώμη από τη χαροκαμένη μάνα.
«Πριν από μέρες έκανα ένα λάθος στη δουλειά μου», αναφέρει και προσθέτει ότι διάβασε σε κάποιο άλλο μέσο πως η Μάγδα Φύσσα διεκδικεί αποζημίωση. «Και να πάρει 800.000 ευρώ θα πανηγυρίσει; Το παιδί χάθηκε», ισχυρίζεται πως είπε στην εκπομπή του και πως το επίμαχο απόσπασμα που τελικά κυκλοφόρησε ήταν «απομονωμένο».
«Δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που έχουν χάσει παιδιά» είπε και όπως σημείωσε,  έγινε μια λάθος προσέγγιση στην προκειμένη περίπτωση.
«Θέλω να είμαι με τη συνείδησή μου καθαρός και να μην έρχομαι σε συγκρούσεις με ανθρώπους που έχασαν παιδιά. Δεν θα μπορούσα να κάνω τη μ@λ@κία να τα βάλω με γυναίκα που έχει χάσει παιδί». «Ζητώ λοιπόν συγγνώμη στη Μάγδα Φύσσα και την κοιτάω στα μάτια γιατί και εγώ έχω παιδί το οποίο αν χανόταν ποτέ, κάτι το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι, δεν θα δεχόμουν χρήματα ή αν έπαιρνα, θα τα έδινα σε φτωχά παιδιά ή καρκινοπαθή».
«Καταλαβαίνω ότι ο πόνος του να χάσεις ένα παιδί είναι παντοτινός» . «Η συγγνώμη είναι μόνο στη γυναίκα που έχασε το παιδί και σε κανένα άλλο κομματόσκυλο το οποίο προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα και καταστάσεις».
«Σας αγαπάμε πολύ από Θεσσαλονίκη κυρία Μάγδα», καταλήγει στο βίντεο που ανήρτησε ο Κώστας Ραπτόπουλος και σημειώνει επίσης ότι θα πληρώσει τυχόν πρόστιμα και  δεν ζητά συγγνώμη για να τα αποφύγει.
 
Ακολουθεί το βίντεο που ανήρτησε στο Facebook:

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ