{ Μουσική }

Κώστας Θεοδώρου και ντουέτο ΣΩΜΑ στο Μικρό Θέατρο

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Κώστας Θεοδώρου και ντουέτο ΣΩΜΑ στο Μικρό ΘέατροΣτα πλαίσια της «93ης ανοικτής πρόβας» σας καλούμε σε συναυλία με τον Κώστα Θεοδώρου (κοντραμπάσσο, τύμπανα) και το ντουέτο ΣΩΜΑ (Ανισέγκος Αντώνης - rhodes, electronics - Ατζακάς Θύμιος - κιθάρες, ούτι).

Στα πλαίσια της «93ης ανοικτής πρόβας» σας καλούμε σε συναυλία με τον Κώστα Θεοδώρου (κοντραμπάσσο, τύμπανα) και το ντουέτο ΣΩΜΑ (Ανισέγκος Αντώνης - rhodes, electronics - Ατζακάς Θύμιος - κιθάρες, ούτι).

Η συναυλία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μικρό Θέατρο (Αντ. Καμάρα 3, έναντι ΧΑΝΘ, Θεσσαλονίκη)
την Τρίτη 23 Νοέμβρη 2010,
ώρα 21.30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για πληροφορίες σχετικά με το ΣΩΜΑ (δισκογραφία, κριτικές, ανέκδοτες ηχογραφήσεις κτλ) επισκεπτείτε το music-village.gr/udopia (σύνδεσμος ΣΩΜΑ)

Σχετικά με τις «ανοικτές πρόβες» και τον Κώστα Θεοδώρου:
www.myspace.com/kostastheodorou
www.kostastheodorou.com

ΣΩΜΑ
Το ντουέτο ΣΩΜΑ γεννήθηκε στο Βερολίνο το 2005, μέσα από τη μακρόχρονη καλλιτεχνική συμβίωση μεταξύ των μουσικών Αντώνη Ανισέγκου και Θύμιου Ατζακά. Η εργασία του ντουέτου επικεντρώνεται στον δημιουργικό συγκερασμό σύνθεσης και αυτοσχεδιασμού, χτίζοντας – και γκρεμίζοντας – τις γέφυρες μεταξύ βιωμένου και ιδεατού ήχου. Kατά τα πέντε τελευταία χρόνια, δίπλα στο ΣΩΜΑ έχουν εμφανιστεί ζωντανά και δισκογραφικά πολλοί εξαιρετικοί μουσικοί όπως η Σαβίνα Γιαννάτου, ο Μιχάλης Σιγανίδης, η Μαρία Θωίδου, ο Κώστας Αναστασιάδης, ο Σωκράτης Σινόπουλος, ο Ιρανός Βijan Chemirani, ο Κινέζος  Wu Wei, ο Αμερικανός Chris Dahlgren κ.ά.

Κώστας Θεοδώρου
Γεννημένος το 1965 περνάει τα παιδικά του χρόνια στα χωριά της Έδεσσας. Μια κιθάρα το ‘80 γίνετε αφορμή να εγκαταλείψει το σχολείο και αλυσιδωτά την οικογενειακή του εστία. Αργότερα στη Σαλονίκη ανακαλύπτει το κοντραμπάσο και ξεκινάει μια μακροχρόνια περιπλάνηση στην Ευρώπη παίζοντας μουσική στον δρόμο. Παράλληλα προσεγγίζει πολλά μουσικά όργανα (κρουστά, πνευστά και έγχορδα) από διάφορα μέρη του κόσμου. Δεν έχει σπουδάσει σε ωδεία κλπ.

Σπουδαιότερες συνεργασίες
Κόλιας Τάντσης, Πετρολούκας & Αχχιλέας Χαλκιάς,Ara Dinkjian, Arto Tuncboyaciyan, Danny Hayes, Henry Dream, Τάκης Φαραζής, Μιχάλης Σιγανίδης,  Frank Kollges, Intermission Orchestra of Koln, Κυριάκος Σφέτσας, Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις, Διονύσης Σαββόπουλος ,Σαββίνα Γιαννάτου κ.α.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ