Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Μηχανιώνα για το πανηγύρι του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Μηχανιώνα για το πανηγύρι του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης

Την Τετάρτη (22-08-2017) και την Πέμπτη (23-08-2017) θα λάβει χώρα, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, θρησκευτική πανήγυρη του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης.
 
Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης (22-08-2017), θα τελεστεί στον εν λόγω Ιερό Ναό, εσπερινός με αρτοκλασία-προσκύνημα Ιεράς Εικόνας της Παναγίας και περιφορά αυτής στους δρόμους της Νέας Μηχανιώνας (25ης Μαρτίου, Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου), με αφετηρία και τερματισμό στον Ιερό Ναό.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο , Τετάρτη 22 Αυγούστου και μεθαύριο Πέμπτη 23 Αυγούστου, λόγω του πανηγυριού στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης.
 
«Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα τροχαίας, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ομαλή διεξαγωγή των θρησκευτικών εκδηλώσεων και επικράτηση κυκλοφοριακής τάξης.
Παρακαλούνται οι οδηγοί, την Τετάρτη (22-08-2018) και κατά τις ώρες 16.00- 22.00, να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο περιφοράς της Ιεράς Εικόνας, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν τις θρησκευτικές εκδηλώσεις και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως