{ Παιδί }

Λαμπάδες και άλλα δώρα αγάπης από τα Παιδικά Χωριά SOS


Κατηγορίες: Παιδί

Λαμπάδες και άλλα δώρα αγάπης από τα Παιδικά Χωριά SOSΕπιλέξτε μία από τις υπέροχες χειροποίητες λαμπάδες από τα Παιδικά Χωριά SOS.

Μπορεί να μην το έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει - και πώς θα μπορούσαμε άλλωστε; - το Πάσχα όμως πλησιάζει και δεν θα το αφήσουμε να μας προσπεράσει! Ετοιμαζόμαστε για τις μέρες που έρχονται, ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε διαφορετικά από άλλες χρονιές, όλοι μαζί όμως με αγάπη και ελπίδα για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Θυμηθείτε τα βαφτιστήρια σας, που κάθε χρονιά τέτοιες μέρες περιμένουν τη νονά και το νονό. Το ίδιο περιμένουν και φέτος, γιατί πάνω απ'όλα, είναι παιδιά.
Δώστε τους τη δυνατότητα να συνεχίσουν να ζουν στο δικό τους μαγικό κόσμο, επιλέγοντας από τις χειροποίητες λαμπάδες από τα Παιδικά Χωριά SOS που θα βρείτε στο www.sos-villages.gr/eshop.

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί με αυτό, το αληθινό του νόημα, η δύναμη της αγάπης και της προσφοράς.  Δείξτε στους αγαπημένους σας ότι αν και μακριά, τους έχετε πάντα μέσα στην καρδιά και τη σκέψη σας - ίσως ακόμη πιο πολύ τώρα - χαρίζοντας δώρα αγάπης από το eshop των Παιδικών Χωριών SOS.
Έτσι, βοηθάτε και τα δικά μας παιδιά που αυτές τις μέρες ζουν όχι μόνο τον κατ'οίκον περιορισμό αλλά και την ανασφάλεια για το μέλλον τους, καθώς οι δωρεές αυτήν την περίοδο προς την οργάνωση έχουν μηδενιστεί λόγω των συνθηκών.
 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ