Χριστουγεννιάτικο στολίδι

«Λάμψη»: Φιλανθρωπική εκδήλωση στο ΑνΦαν Γκατέ (Τελλόγλειο)

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος  η “Λάμψη” διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση στο ΑνΦαν Γκατέ στο Τελλόγλειο.

Μια βραδιά με μουσική, ποτά, εκλεπτυσμένο μπουφέ και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, για την ενίσχυση των σκοπών της Λάμψης.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας την ημέρα της εκδήλωσης, αλλά και από τα γραφεία του συλλόγου από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 με 16:30

Τι είναι η «ΛΑΜΨΗ»

Ο Σύλλογος Λάμψη ιδρύθηκε το 1987 από γονείς που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από νεοπλασματική ασθένεια και βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του, καθώς και στην υποστήριξη ευαισθητοποιημένων πολιτών και φορέων.

Στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν 2 παιδοογκολογικά – αιματολογικά τμήματα στις παιδιατρικές κλινικές των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ & ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ – και τα δύο τμήματα έχουν ανακατασκευαστεί πλήρως, το ΑΧΕΠΑ εξ ολοκλήρου από το Σύλλογο και το Ιπποκράτειο με φορέα υλοποίησης τη Λάμψη – και έχουν μετατραπεί σε υπερσύγχρονες μονάδες υψηλών προδιαγραφών, που εξασφαλίζουν τις κατάλληλες συνθήκες νοσηλείας για τη θεραπεία των μικρών ασθενών.Πρόσκληση για συμμετοχή στην φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνει η Λάμψη

Στόχοι της Λάμψης είναι η εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής ιατρικής και ψυχοκοινωνικής φροντίδας των παιδιών που νοσούν, η στήριξη των οικογενειών τους αλλά και η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου.

Τα έσοδα της ΛΑΜΨΗΣ προέρχονται από τις συνδρομές των τακτικών και αρωγών μελών του συλλόγου, δωρεές ιδιωτών ή φορέων, συμμετοχή του συλλόγου σε bazaar με προϊόντα που κατασκευάζουν μητέρες, εθελόντριες, αλλά και τα παιδιά στα Παιδοογκολογικά τμήματα με τη βοήθεια των δασκάλων τους, μουσικές και αθλητικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις πολιτιστικών συλλόγων ή σχολείων. Ο σύλλογος δεν λαμβάνει καμία κρατική επιχορήγηση.

► Info

Που: ΑνΦαν Γκατέ στο Τελλόγλειο 
Πότε: Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021
Εισιτήριο: 40€ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.)
Με απεριόριστο ποτό και μπουφέ με finger food.
On Decks: DJ Pakis
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 943 396

*Απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Θεσσαλονίκη: Καράβια βγήκαν στο… Τελλόγλειο

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως