Site icon Cityportal.gr

Les Au Revoir & Αλεξάνδρα Μπουνάτσα στην Πλαζ Αρετσούς

Les Au Revoir & Αλεξάνδρα Μπουνάτσα στην Πλαζ Αρετσούς, την Τρίτη 22 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival.

Η Αλεξάνδρα Μπουνάτσα και η παρέα των Les Au Revoir φέτος το καλοκαίρι θέλουν να κάνουν “Ένα Γύρο Τον Κόσμο” και μας προσκαλούν στο μουσικό τους ταξίδι!
Οι Les Au Revoir είναι η τελευταία κλεφτή ματιά μετά από ένα αποχαιρετισμό και έρχονται να ντύσουν με μελωδίες όλα αυτά τα συναισθήματα, τις σκέψεις και καταστάσεις που πάντα θα στοιχειώνουν το μυαλό μας. Με ρετρό διάθεση και επιρροή από τους ρομαντικούς συνθέτες και τροβαδούρους όλων των εποχών, παρουσιάζουν μια ιδιαίτερη indietronica και lounge ακουστική που περικλείει ατμοσφαιρικούς bossa nova και Swing ρυθμούς που ανεπαίσθητα θα οδηγήσει τους ακροατές να λικνιστούν αιθέρια!
Από τις πρώτες ζωντανές τους εμφανίσεις εντυπωσίασαν με την σκηνική τους παρουσία, το πρωτότυπο πρόγραμμα και τις δυναμικές, γεμάτες ρυθμό ερμηνείες τους. Το καλλιτεχνικό άστρο των Les Au Revoir συνεχίζει να λάμπει όλο και πιο έντονα!
– Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
– Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα – Programming)
– Σπύρος Κακάλης (Ακουστική Κιθάρα)
Guest
– Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρουστά)
Μερικοί σημαντικοί σταθμοί του συγκροτήματος ήταν: η συμμετοχή τους ως opening act στους Nouvelle Vague, οι συνεργασίες τους δίπλα στην Πέγκυ Ζήνα και τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Δάντη.
Les Au Revoir & Αλεξάνδρα Μπουνάτσα
Τρίτη 22 Ιουνίου στις 21.00
Στην Πλαζ Αρετσούς!
Στο πλαίσιο του Summer in the City – SKG Music Festival!
Η καθημερινή πολιτιστική πρόταση!

Διαβάστε επίσης: Summer in the City 2021 στην Πλαζ Αρετσούς – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Summer In The City – SKG Music Festival
Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση (Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια και μεγάλος χώρος parking).

Με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τοποθεσία: Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Ώρα Έναρξης: 21.00

Είσοδος: 8€

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Στο ταμείο του φεστιβάλ και μέσω viva.gr και σε όλα τα καταστήματα Wind, My Market, Shell, BP, ΕΚΟ και τηλεφωνικά στο 11876
Online ticket: https://bit.ly/2TD2gCZ

Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στο 2310.510081
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Summer In The City – SKG Music Festival με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

Οργάνωση Παραγωγής: ΚazandB & Πολιτιστικός Οργανισμός «Επί Σκοπόν»

Exit mobile version