{ Εκδηλώσεις }

Λέσχη Ανάγνωσης: Φιλοσοφία στην πράξη της Delia Guzman.


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Λέσχη Ανάγνωσης: Φιλοσοφία στην πράξη της  Delia Guzman.
Δωρεάν

Χώρος: Πολιτιστικός - Φιλοσοφικός Οργανισμός Νέα Ακρόπολη
Διεύθυνση: Παύλου Μελά 18, 54622
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πολιτιστικός - Φιλοσοφικός Οργανισμός Νέα Ακρόπολη
Τιμή: από 0.00

Πότε: 17/11/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Παρουσίαση του βιβλίου "Φιλοσοφία στην πράξη" με στόχο την ανάπτυξη της ανθρώπινης σκέψης και τη χρήση της φιλοσοφίας στην βελτίωση της καθημερινότητας.

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων καλής θέλησης που έχουν συμφωνήσει να συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά τον μήνα) και να συζητούν για βιβλία που αποφάσισαν να διαβάσουν από κοινού.
 
Στόχος μας πέρα από την  ειλικρινή  παρέα: Η αγάπη μας για το βιβλίο, η επιδίωξη της ανάγνωση,η συζήτηση και ο προβληματισμός. Λειτουργούμε με απλό τρόπο αποσκοπώντας στην καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα, ως ένας εποικοδομητικός τρόπος εσωτερικής ανάπτυξης και αξιοποίησης του ελεύθερου μας χρόνου. 
 
Στο πλαίσιο καθιέρωσης από την UNESCO  του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Φιλοσοφίας κάθε τρίτη Πέμπτη του Νοέμβρη, η Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» αφιερώνει αυτή την Κυριακή στην παρουσίαση του βιβλίου "Φιλοσοφία στην πράξη" με στόχο την ανάπτυξη της ανθρώπινης σκέψης και τη χρήση της φιλοσοφίας στην βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της κατανόησης του κόσμου μας.
 
"Κάθε πρακτική δραστηριότητα στερείται αξίας, αν αυτός που την κάνει δεν γνωρίζει το κίνητρο των δράσεών του"  D.G.

Πληροφορίες:
Ημέρα και ώρα συνάντησης είναι Κυριακή 17/11 στις 8.00 μ.μ.  Ελεύθερη  είσοδος
Info:  Π. Μελά 18, γωνία με Τσιμισκή Θεσσαλονίκη, Πολιτιστικός & Φιλοσοφικός Οργανισμός "Νέα Ακρόπολη", 1ος Ορ.  τηλ: 2310 285020 (7μμ-11μμ)  - Συντονιστής 6977285262 κ. Ζαχαριάδης – Είσοδος δωρεάν
 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ