{ Εκδηλώσεις }

Λέσχη Ανάγνωσης «Ιουλιανού Ιερή Σοφία» του Αλ. Μήτσιου


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Λέσχη Ανάγνωσης  «Ιουλιανού Ιερή Σοφία» του Αλ. Μήτσιου
Δωρεάν


Πότε: 17/03/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων καλής θέλησης που έχουν συμφωνήσει να συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά τον μήνα) και να συζητούν για βιβλία που αποφάσισαν να διαβάσουν από κοινού.
 
Στόχος μας πέρα από την  ειλικρινή  παρέα: Η αγάπη μας για το βιβλίο, η επιδίωξη της ανάγνωση,η συζήτηση και ο προβληματισμός. Λειτουργούμε με απλό τρόπο αποσκοπώντας στην καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα, ως ένας εποικοδομητικός τρόπος εσωτερικής ανάπτυξης και αξιοποίησης του ελεύθερου μας χρόνου. 
 
Στη Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» διαλέγουμε συνήθως βιβλία από το χώρο της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας, του Εσωτερισμού και του Ιστορικού και Φανταστικού μυθιστορήματος. Σε αυτή τη συνάντηση επιλέξαμε το βιβλίο Ιουλιανού Ιερή Σοφία» του Αλ. Μήτσιου  που περιέχει συμβουλές καθημερινού βίου από τον φιλόσοφο αυτοκράτορα Ιουλιανό, στο έργο του οποίου συνοψίζεται το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. 
 
Ημέρα και ώρα συνάντησης είναι Κυριακή 17/3 στις 8.00 μ.μ.  Ελεύθερη  είσοδος

Πληροφορίες:
Π. Μελά 18, γωνία με Τσιμισκή Θεσσαλονίκη, Πολιτιστικός & Φιλοσοφικός Οργανισμός "Νέα Ακρόπολη", 1ος Ορ.  τηλ: 2310 285020 (7μμ-11μμ)  - Συντονιστής 6977285262 κ. Ζαχαριάδης – Είσοδος δωρεάν
 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___