{ Εκδηλώσεις }

Λέσχη Ανάγνωσης: Στον κήπο του Επίκουρου, αφήνοντας πίσω τον τρόμο του θανάτου του ψυχολόγου Ίρβιν Γιάλομ

 

Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Λέσχη Ανάγνωσης: Στον κήπο του Επίκουρου, αφήνοντας πίσω τον τρόμο του θανάτου του ψυχολόγου Ίρβιν Γιάλομ
Δωρεάν


Πότε: 20/01/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Η Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» εδώ και δέκα σχεδόν χρόνια αποτελείται από μία ομάδα ανθρώπων καλής θέλησης που έχουν συμφωνήσει να συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά τον μήνα) και να συζητούν για βιβλία που αποφάσισαν να διαβάσουν από κοινού.
 
Στόχος μας πέρα από την  ειλικρινή  παρέα: Η αγάπη μας για το βιβλίο, η επιδίωξη της ανάγνωση,η συζήτηση και ο προβληματισμός. Λειτουργούμε με απλό τρόπο αποσκοπώντας στην καλλιέργεια της σχέσης μας με το διάβασμα, ως ένας εποικοδομητικός τρόπος εσωτερικής ανάπτυξης και αξιοποίησης του ελεύθερου μας χρόνου. 
 
Στη Λέσχη Ανάγνωσης «Αλεξάνδρεια» διαλέγουμε συνήθως βιβλίααπό το χώρο της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας, του Ιστορικού και Φανταστικού μυθιστορήματος. Σε αυτή τη συνάντηση επιλέξαμε το βιβλίο «Στον κήπο του Επίκουρου, αφήνοντας πίσω τον τρόμο του θανάτου" του ψυχολόγου Ίρβιν Γιάλομ  που  μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τον τρόμο μας για τον θάνατο, να ζήσουμε μια ζωή πιο χαρούμενη και ουσιαστική  και να αναλάβουμε τα αναγκαία ρίσκα για να πραγματώσουμε τον εαυτό μας.

Πληροφορίες:
Ημέρα και ώρα συνάντησης είναι Κυριακή 20/1 στις 8.00 μ.μ.  Ελεύθερη  είσοδος
Info:  Π. Μελά 18, γωνία με Τσιμισκή Θεσσαλονίκη, Πολιτιστικός & Φιλοσοφικός Οργανισμός "Νέα Ακρόπολη", 1ος Ορ.  τηλ: 2310 285020 (7μμ-11μμ)  - Συντονιστής 6977285262 κ. Ζαχαριάδης – Είσοδος δωρεάν
 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___