{ Life }

ΛΕΩΝ - τι λένε τα άστρα 17-23/2

Διάσημοι Λέοντες: Jason Momoa | Birthday: August 1, 1979

 

Κατηγορίες: Ζώδια

ΛΕΩΝ - τι λένε τα άστρα 17-23/2Λεων: Πριν σημάνεις τα τύμπανα του πολέμου, θυμήσου πως ένας σοφός βασιλιάς αν μη τι άλλο έχει και έναν αξιόπιστο συμβουλάτορα που ενεργεί ως πυροσβέστης και όχι ως προσάναμμα

ΛΕΩΝ: « Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός  του ευεργετηθέντος »
 
Μία φορά κι έναν καιρό ήταν ένας σοφός και γενναιόδωρος βασιλιάς. Κι αν κρίνω από αυτά τα κλασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα, ενδεχομένως οι πλειοψηφία των «καλών” βασιλιάδων των παραμυθιών να ανήκε στο δικό σου ζώδιο, περήφανε Λέοντα. Όχι, μην ανησυχείς δε θα σου πω κάποιο παραμύθι των παιδικών σου χρόνων, ωστόσο παίρνοντας αφορμή από την γενναιοδωρία και την ορθολογική κρίση που σε διακρίνουν θα σου εκμυστηρευτώ τα ζητήματα που σου θέτουν τα άστρα για αυτή την εβδομάδα. 
 
Η αλήθεια είναι πώς σχεδόν πότε δεν αρνείσαι να προσφέρεις γενναιόδωρα την βοήθεια σου σε όποιον στη ζητήσει. Εσύ μπορείς να λες ότι αυτό το κάνεις προκειμένου να διατηρηθεί η ηρεμία και η ειρήνη εντός του κύκλου σου, αλλά δεν με πείθεις. Είναι η φύση σου αυτή να χαρίζεσαι, να δίνεις, να βοηθάς, να συνδράμεις, ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να συναναστραφείς με άτομα που δεν διαθέτουν ούτε ένα μικρό μέρος των προσωπικών σου αξιών. Γνωρίζω πολύ καλά πώς τέτοιου είδους πράξεις σε ικανοποιούν, (για να μη πω σε θρέφουν). Όπως γνωρίζω και πολύ καλά, τί γίνεται όταν αντιληφθείς ότι η γενναιοδωρία σου πέφτει θύμα εκμετάλλευσης : Ο βρυχηθμός σου μπορεί να ακουστεί στα πέρατα του κόσμου και κατά τη γνωστή ρήση, ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. 
 
Από αυτές λοιπόν τις καταστάσεις και για να μην βρεθείς μπροστά σε παρατράγουδα, εξαιτίας του (δικαιολογημένου) θυμού σου. Έρχεται να σε προστατέψει αυτό το διάστημα η Αφροδίτη καθώς επηρεάζει θετικά τον τομέα της αντίληψης σου. Θα αντιμετωπίσεις την αχαριστία που είναι μια πολύ δόλια θεά που μπορεί να παρεισφρήσει ακόμα και σ αυτούς που δεν περίμενες ποτέ ότι θα ήταν δυνατόν να γίνουν οπαδοί και φερέφωνα της. Αλλα να το δεις σαν ευκαιρία αυτό γιατί τώρα θα μπορέσεις να διαχωρίσεις πιο εύκολα την ηρα από το σιτάρι.  Προσοχή μόνο διότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η μπόρα να πάρει σβαρνα και άτομα του περιβάλλοντός σου που μπορεί να έχουν ή να είχαν πραγματικά την ανάγκη σου σε κάποια προσωπική τους υπόθεση. 
 
Η συμβουλή μου: Πριν σημάνεις τα τύμπανα του πολέμου, θυμήσου πως ένας σοφός βασιλιάς αν μη τι άλλο  έχει και έναν αξιόπιστο συμβουλάτορα που ενεργεί ως πυροσβέστης και όχι ως προσάναμμα. 
 
Για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα θα πρέπει να λάβεις υπόψη τι γράφει και ο Ωροσκόπος σου: Εβδομαδιαίες προβλέψεις | τι λένε τα άστρα από 17 - 23 Φεβρουαρίου

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ