Πατέρας Αντώνιος

Λιάγκας σε πατέρα Αντώνιο: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα»

Ελλάδα 21.11.2022: Η «Κιβωτός του Κόσμου»με τις καταγγελίες να ακολουθούν η μία την άλλη αλλά και η συμπεριφορά του ίδιου του πατέρα Αντώνιου, απασχολούν την επικαιρότητα και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε σχετικά μέσα από τη δική του εμπειρία.

Ο παρουσιαστής έκανε προσωπική αναφορά στον πατέρα Αντώνιο και αναφέρθηκε στην προσωπική τους σχέση εδώ και πολλά χρόνια, αποκαλύπτοντας παράλληλα, ότι δεν μπορεί να τον βρει στο τηλέφωνο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο πατέρας Αντώνιος του ζητούσε να καλύψει ρεπορτάζ σχετικά με το έργο του και στο τέλος δήλωσε πως «δεν έπεσε από τα σύννεφα» με όσα κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εναντίον του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Όλα τα νέα και οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση «Κιβωτός του Κόσμου»


«Εγώ σήμερα θα διατυπώσω στον πατέρα Αντώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής πάρα πολλά ερωτήματα» είπε στην έναρξή της εκπομπής «Το Πρωινό» και συνέχισε: «Γνωριζόμαστε χρόνια, από τότε που μ’ έπαιρνες προσωπικά εσύ τηλέφωνο να έρθω να καλύψω ως νεαρός ρεπόρτερ τότε στο Alter που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια μέχρι το τηλεφώνημά σου πριν 2-3 χρόνια, όταν ήρθα ως κεντρικός παρουσιαστής στα εγκαίνια της νέας μονάδας στον Κολωνό».

«Λυπάμαι που εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις και τα τηλέφωνα. Αλλάζουν οι άνθρωποι, τους αλλάζουν οι καταστάσεις. Κάτι είχαμε καταλάβει. Για να μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, διότι εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα όπως όλη η Ελλάδα. Αλλά αν δεν έχουμε αποδείξεις και τεκμήρια, καταλαβαίνουμε αλλαγές συμπεριφορών και γι’ αυτό θα μιλήσω κι εγώ σήμερα» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ αναμένεται να κληθεί για ανωμοτί κατάθεση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

«Να σε ενημερώσω, μιας και δεν μου σηκώνεις τώρα τα τηλέφωνα, ότι κορυφαίος εκκλησιαστικός φορέας μου είπε για εσένα το εξής: όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι» είπε αργότερα ο παρουσιαστής σε προσωπική αναφορά στον πατέρα Αντώνιο.

Διαβάστε σχετικά

Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό είναι το κλουβί τμωρίας