{ Τελευταία νέα }

Λουτράκι: Το μοιραίο «κυνήγι θησαυρού» που οδήγησε στον θάνατο τους 4 στο σπήλαιο


Κατηγορίες: Κοινωνία

Λουτράκι: Το μοιραίο «κυνήγι θησαυρού» που οδήγησε στον θάνατο τους 4 στο σπήλαιοΠρόκειται για ντόπιους οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο ξημερώματα ενδεχομένως για να ψάξουν για αρχαία ή για λίρες.

Σε αναθυμιάσεις που προήλθαν από γεννήτρια που είχαν μαζί τους, οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατος των τεσσάρων ανδρών που ανασύρθηκαν νεκροί από σπήλαιο στην περιοχή Άνω Καρμπουνάρι Λουτρακίου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ o δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Γκιώνης.
 
Πληροφορίες από την Πυροσβεστική, που ήρθαν νωρίτερα στη δημοσιότητα, ανέφεραν ότι οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους γεννήτρια.
 
Όπως ανέφερε ο κος Γκιώνης πρόκειται για ντόπιους οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο ξημερώματα ενδεχομένως για να ψάξουν για αρχαία ή για λίρες.
 
Την συγκεκριμένη πληροφορία ανέφεραν νωρίτερα και τοπικά ΜΜΕ τα οποία έκαναν παράλληλα λόγο για θάνατο των 4 στην προσπάθεια τους να πυροδοτήσουν εκρηκτικό μηχανισμό.
 
Ο κος Γκιώνης σε προηγούμενη επικοινωνία με τον ΣΚΑΙ είχε αποκλείσει την πιθανότητα οι 4 άνδρες να είχαν επισκεφτεί το σημείο για αναρρίχηση.
 
Ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Βασίλης Βαθρακογιάννης μιλώντας στο ΣΚΑΙ τόνισε ότι ερευνώνται τα αίτια του θανάτου τους αλλά και γιατί είχαν μεταβεί στο συγκεκριμένο σημείο περίπου στις 2 τα ξημερώματα.
 
Ο κος Βαθρακογιάννης ανέφερε πως ο χώρος στον όποιο βρεθήκαν οι τέσσερις άνθρωποι ήταν σαν πηγάδι και σαν σπηλιά με βάθος περίπου 20 μέτρα.
 
Όπως επιβεβαίωσε ο κος Βαθρακογιάννης, οι ηλικίες των 4 θυμάτων είναι από τα 35 έως 65 έτη.
 
Το σημειο οπου βρεθηκαν ηταν μεσα σε καταφυγιο του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου
 
Τις αρχές ενημερωσε η σύζυγος του ενός καθώς είχε ανησυχήσει με την αργοπορία τους.
 
Πηγή: skai.gr 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ