{ Τελευταία νέα }

Λύρειο Παιδικό Ιδρυμα: την αποκατάστασή του αναλαμβάνει η Μότορ Όιλ


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Λύρειο Παιδικό Ιδρυμα: την αποκατάστασή του αναλαμβάνει η Μότορ ΌιλΗ εταιρία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ."Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας"

Στην άμεση αποκατάσταση ζημιών που υπέστη το Λύρειο Παιδικό Ϊδρυμα, προχωρά η
"Μότορ Όιλ Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.", σε συνεννόηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, συμβάλλοντας έτσι στην αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών της πυρκαγιάς που έπληξε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
 
Η εταιρεία θα αναλάβει την ανακατασκευή κτισμάτων που καταστράφηκαν από τη φωτιά όπως του ξενώνα κατοικίας των παιδιών, του οικήματος υποδοχής και διημέρευσης, του οικήματος λογιστηρίου και κοινωνικής πρόνοιας και της αποθήκης τροφίμων.
 
Παράλληλα, θα αντικαταστήσει οχήματα που καταστράφηκαν, τα οποία είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αναγκών μετακίνησης των παιδιών του Ιδρύματος και θα συμβάλει και στην ανάπλαση του εξωτερικού χώρου του Ιδρύματος.
 
Η εταιρία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ."Στόχος μας είναι η προσφορά μας να βοηθήσει έτσι ώστε το Ίδρυμα να καταφέρει να συνεχίσει το σπουδαίο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί για τα παιδιά της χώρας μας" 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ