Μαρία Κομνηνάκα

Μ. Κομνηνάκα: «Αποδεκατισμός του ΕΣΥ προς όφελος των ιδιωτών»

Μομφή στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας, απέδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Μαρία Κομνηνάκα, η οποία ανέφερε ότι 23.000 νεκροί σε δύο χρόνια δεν είχε η χώρα ούτε σε περίοδο πολέμου.

Όπως είπε, αποδεκάτισε το δημόσιο σύστημα υγείας τόσο η σημερινή κυβέρνηση όσο και οι προηγούμενες προς όφελος της ιδιωτικής επιχειρηματικής δράσης. Απόδειξη, σύμφωνα με την βουλευτή, είναι ότι στον προϋπολογισμό κόπηκε το 50% της χρηματοδότησης για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και κάπως έτσι μετατράπηκε το «Παίδων Πεντέλης» σε εμβολιαστικό κέντρο, πέραν των τόσων άλλων νοσοκομείων που μετατρέπονται σε νοσοκομεία μίας νόσου.

«Όσο για την ανωτερότητα του ιδιωτικού τομέα, είναι πράγματι αποκαλυπτικό το κοινό σας καμάρι και έργο, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, το Νοσοκομείο Σαντορίνης που βρίσκεις γιατρό μόνο κατά παραγγελία και αερομεταφορά με τον αντίστοιχο βέβαια οβολό μερικών χιλιάδων» ανέφερε η κ. Κομνηνάκα.

Τόνισε δε, το ΚΚΕ, έχει ήδη αποδώσει έμπρακτα τη μομφή του στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με τη δράση του στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στους χώρους μόρφωσης, εκεί όπου εκφράζονται οι αγωνίες των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών και αγροτών, των νέων, των γυναικών, της λαϊκής οικογένειας.

Διαβάστε επίσης:

Δραγασάκης: Πράξη δημοκρατικής ευθύνης η πρόταση δυσπιστίας

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως