Μαριάννα Τουμασάτου

Μ. Τουμασάτου: «Η υπόθεση της Πάτρας χρησιμοποιείται για να κουκουλώσει άλλα πράγματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δυσαρέσκειά της σε σχέση με την υπερβολική δημοσιότητα που λαμβάνει η υπόθεση της Πάτρας εξέφρασε σε δηλώσεις της η γνωστή ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου.

Η δημοφιλής ηθοποιός, αναφερόμενη στην υπόθεση της ενεργειακής ακρίβειας η οποία πλήττει τη χώρα και τα νοικοκυριά, συνέδεσε την υπόθεση της Πάτρας, κάνοντας λόγο για κουκούλωμα.

«Καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως να συμφέρει ένα κράτος να ξεχάσουμε ή να μην πολυασχοληθούμε με το γεγονός ότι η ΔΕΗ έχει πάει πάνω το κεφάλι μου, σαν κορώνα είναι δηλαδή, οπότε αν ασχοληθώ μόνο με την Πάτρα -η οποία είναι τραγικό γεγονός με το συζητώ- εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, με ξεπερνάει όμως όλα θέλουνε να μην τα συνηθίσουμε, γιατί όταν ασχολούμαστε 50 ώρες τη μέρα με αυτό το συνηθίζουμε και θέλουμε την παραπάνω πληροφορία που θα βγάλει την καινούργια αδρεναλίνη που θα μας πάει παραπέρα και ξαφνικά γινόμαστε «βρικόλακες» χωρίς να είναι ο στόχος κανενός, φαντάζομαι, θεατή να βρικολακιάζει.

Από την άλλη μεριά όμως έτσι τον κρατάμε ότι δε θυμάται. Δεν ξέρει πόσο πάει η κιλοβατώρα. Τι έγινε με τη μικρή ΔΕΗ, τι έγινε με τη μεγάλη ΔΕΗ, πότε μπόρεσε να σταθεί λίγο στα πόδια της και γιατί την πουλάμε και γιατί αφού εμείς βγάζαμε ενέργεια με λιγνίτη καταργήσανε τον λιγνίτη, για να φτιάξουμε το περιβάλλον, αλλά πήραμε ενέργεια απ’ έξω που την φτιάχνουν με λιγνίτη. Δηλαδή ο ελληνικός λιγνίτης κάνει κακό στο περιβάλλον ο άλλος λιγνίτης όχι; Τι;

Αυτό λίγο με ενοχλεί, ότι όταν χρησιμοποιείς κάτι το οποίο είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, όπως είναι η Πάτρα, για να κάνεις κουκούλωμα και σε άλλα πράγματα. Δεν το θεωρώ έντιμο και δεν το θεωρώ και έξυπνο», σχολίασε με νόημα.

Οι δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης:

Άννα Χατζησοφιά: Σε ηλικία 12 ετών έμαθε ότι οι θείοι της είναι οι βιολογικοί της γονείς

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως