Μάικ Τάισον: Έκανε σεξ πριν τους αγώνες για να μη σκοτώσει τον αντίπαλο

Ο πρώην σωματοφύλακας και σοφέρ του Μάικ Τάισον μίλησε για τον παλιό εργοδότη και φίλο του και προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πρωταθλητή. Όπως αποκαλύφθηκε, ο γνωστός πυγμάχος φοβόταν τόσο πολύ μήπως να σκοτώσει τους αντιπάλους του στο ρινγκ που χρειαζόταν συχνά να κάνει σεξ με θαυμάστριες πριν από τους αγώνες για να μειώσει την αδρεναλίνη του.

«Ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν ότι θα σκότωνε κάποιον σε εκείνο το ρινγκ. Ήξερε ότι μπορούσε να το κάνει» ανέφερε στην Sun πρώην συνεργάτης του Μάικ Τάισον. «Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του Μάικ ήταν ότι έπρεπε να κάνει σεξ στα αποδυτήρια πριν από τους αγώνες. Θα έπρεπε να βρω έναν γκρουπ, δεν είχε σημασία ποιες ήταν. Ήταν σαν να έλεγε “αν δεν… αποφορτιστώ, θα σκοτώσω αυτόν τον τύπο αμέσως”. Ο Μάικ έπρεπε να χαλαρώσει και να αποσυμπιέσει κάπως τη δύναμή του. Έτσι είχα κορίτσια κρυμμένα σε μπάνια και αποδυτήρια» λέει χαρακτηριστικά ο άλλοτε σωματοφύλακας και σοφέρ του μποξέρ.

«Ο Μάικ είχε τον φόβο ότι, αν δεν έλεγχε τον εαυτό του και το άγχος του, θα κατέληγε πίσω στην παλιά του γειτονιά ή θα τον έκλειναν στη φυλακή» σημειώνει και προσθέτει «Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Μάικ ήταν σαν ένα τρένο που συγκρούονταν μαζί τους. Το να κάνει σεξ ήταν ο τρόπος του να αποσυμπιέσει τη δύναμή του και να χαλαρώσει λίγο».

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως