Μake-A-Wish | SKY | BAR Opening με τον Ηλία Καμπακάκη

Μake-A-Wish | SKY | BAR Opening με τον Ηλία Καμπακάκη

όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπλήρωση της ευχής του Βασίλη, 4 ετών, που ευχήθηκε να πάει στη Disneyland

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και η διεύθυνση του The Met Hotel διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά ένα καλοκαιρινό πάρτι φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το opening του Skybar, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, στις 20:00.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία.

Φίλοι και υποστηρικτές του Οργανισμού θα απολαύσουν ζωντανά τον γνωστό τραγουδιστή Ηλία Καμπακάκη, που συμμετέχει αφιλοκερδώς στην διοργάνωση.

Μία ευκαιρία για μία όμορφη καλοκαιρινή έξοδο, με σκοπό την ενίσχυση του  έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπλήρωση της ευχής του Βασίλη, 4 ετών, που ευχήθηκε να πάει στη Disneyland.

Κάθε ευχή λειτουργεί ως καταλύτης για ανανέωση δύναμης και ενθάρρυνσης, για κάθε παιδί και οικογένεια… και κάθε παιδί που πάσχει από μια πολύ σοβαρή για τη ζωή του ασθένεια, έχει το δικαίωμα να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη μιας ευχής, που βγαίνει αληθινή! 
Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια υπέροχη βραδιά, κάτω από τα αστέρια!

Για εισιτήρια και κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθυνθείτε:
στα γραφεία του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη T: 2310 523978,  
στην Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου  Τ: 2310 227225 και στο The Met Hotel T: 2310 017000.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ MAKE-A-WISH (ΚΑΝΕ-ΜΙΑ-ΕΥΧΗ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες. Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι? αυτό και δεσμευόμαστε να  εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που πληροί τα κριτήρια μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια. Με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα, το Make-A-Wish είναι ο κορυφαίος Οργανισμός εκπλήρωσης ευχών στον κόσμο, που απευθύνεται σε παιδιά στην Ελλάδα και σε 50 ακόμη χώρες παγκοσμίως. Ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 300 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουμε κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 40 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχει εκπληρώσει περισσότερες από 2.160 ευχές, 245 εκ ων οποίων πραγματοποιήθηκαν το 2018. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας επισκεφθείτε το www.makeawish.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως