Μαλέσκου: Ετοιμάζεται για γάμο με τον σύντροφό της; (BINTEO)

H παρουσιάστρια του “Love it” θέλει να κρατάει την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κατά καιρούς της έχουν χρεωθεί πολλές σχέσεις, με την ίδια να μην επιβεβαιώνει κάτι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά, εκπαιδευτή σκύλων στο επάγγελμα. Έτσι φαίνεται ότι γνωρίστηκαν οι δυο τους αφού ο Κωνσταντίνος Δανιάς διατηρεί κτήμα στην Παλλήνη με την Ιωάννα Μαλέσκου να ζητά συμβουλές για τον σκύλο της, ένα γαλλικό bulldog.

Δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε προ δύο εβδομάδων ρομαντική απόδραση στο Ναύπλιο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μαζί με τον σύντροφό της φρόντισαν να είναι διακριτικοί για να μην προκαλέσουν αδιάκριτα βλέμματα. Ο Κωνσταντίνος Δανιάς μεγάλωσε στη Μυτιλήνη κι εκεί αγάπησε τα ζώα όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με ειδικότητα επιστήμονα και τεχνολόγου Τροφίμων. Κατέχει ακόμη ένα μεταπτυχιακό στο τμήμα Χημείας του ΕΚΠΑ. Εκτός από τα ζώα λατρεύει και τα extreme sports.

«Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ!»

Μάλιστα η Ιωάννα Μαλέσκου, αναφερόμενη για το γκάλοπ που έκανε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τη χώρα στην οποία θα παντρευτεί, συζητούσαν στον αέρα του “Love it”, με την Ιωάννα Μαλέσκου να εκφράζει την επιθυμία της να γίνει νυφούλα. Η παρουσιάστρια έκανε και μια πολύ μικρή αναφορά στο σύντροφό της και πραγματικά “έλιωσε” στο πλατό.

«Εγώ θέλω πολύ να παντρευτώ! Νόμιζα ότι θα με ρωτούσατε ποιος θέλει να με παντρευτεί. Έχω κάτι στο μυαλό μου», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Ο αρχισυντάκτης μου μού λέει να προχωρήσω παρακάτω και να μην λέω τα αποκλειστικά μου. Μισή νιώθω… Το άλλο μισό κάτι νιώθει και αυτό», πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως