Εργαστήριο μικροβιολογίας

Μάνδρα: Τι έδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Ελλάδα 5/11/2022: Το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του 17χρονου από καραμπίνα στη Μάνδρα Αττικής έδειξε ένα διαμπερές τραύμα στον αυχένα και πυροβολισμό από χαμηλό ύψος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, οι εμπειρογνώμονες καταλήγουν ότι το πόρισμα συνάδει με όσα κατέθεσε ο 14χρονος αδερφός του θύματος, ο οποίος οδηγήθηκε νωρίτερα στον εισαγγελέα.

Ο ανήλικος, ο οποίος ομολόγησε μόνο προφορικά ότι πυροβόλησε κατά λάθος -και σκότωσε- τον 17χρονο αδερφό του στην περιοχή της Μάνδρας, συνοδευόταν στην Ευελπίδων από τον πατέρα του.

Ο πατέρας κατηγορείται για οπλοκατοχή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Το πόρισμα των ιατροδικαστών δεν επιβεβαιώνει ίχνη κακοποίησης στον 17χρονο που έχασε τη ζωή του.

Το «Χαμόγελο του παιδιού» αναφέρει ότι, δύο φορές τα τελευταία χρόνια υπήρξαν καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών από τον πατέρα και παραμέληση από τους γονείς.

Πιο συγκεκριμένα ανακοινώθηκε ότι τον Ιούνιο του 2021 είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία που ανέφερε ότι τα οχτώ παιδιά της οικογένειας υφίσταντο σωματική κακοποίηση από τον πατέρα και παραμέληση και από τους δύο γονείς.


Διαβάστε σχετικά:

Ομολόγησε ο 14χρονος, αυτός σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του