{ Τελευταία νέα }

Μάνη: Με σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Μάνη: Με σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσιΜε σοβαρό μεταδιδόμενο νόσημα διαγνώστηκε ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι

Ο 57χρονος ιερέας,  μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως υποβλήθηκε σε εργαστηριακές εξετάσεις και διαγνώσθηκε με λοιμώδες μεταδιδόμενο νόσημα.
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν από  περίπου δυο εβδομάδες, ο ιερέας μεταφέρθηκε στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο των κρατουμένων, όπου οι γιατροί τον υπέβαλαν σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα αρχικά ιατρικά ευρήματα, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα αρχικά για την κατάσταση του.
Στις ερωτήσεις του, για ποιο λόγο μεταφέρθηκε στην Αθήνα, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι και οι γιατροί τον καθησύχασαν λέγοντάς του ότι πρόκειται για καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.
Ο 57χρονος παρέμεινε κρατούμενος σε ένα από τα τέσσερα κελιά που είχαν διαμορφωθεί στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού για την κράτηση μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη».
Στο ίδιο κελί κρατούνταν στο παρελθόν ο Χριστόδουλος Ξηρός. Η κράτηση του εκεί κρίθηκε σκόπιμη τόσο λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, όσο για λόγους προστασίας του από τους άλλους κρατούμενους, που είθισται να μην συγχωρούν ασελγείς πράξεις εις βάρος παιδιών.
 
Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους των γιατρών και έδειξαν ότι ο ιερέας πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας, από το οποίο θα μπορούσε να είχε μολυνθεί το 12χρονο κορίτσι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν είχε νοσήσει από το ΣΜΝ του ιερέα.
Η 12χρονη που έχει καταγγείλει τον ιερέα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2018, είχε υποβληθεί εκτός από ψυχιατρικό έλεγχο και σε πλήρη εργαστηριακό έλεγχο σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο οποίος έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει παθολογικά προβλήματα υγείας.
Το διάστημα που υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο διέμενε στις δομές του Χαμόγελου του Παιδιού που έχουν αναλάβει με εντολή εισαγγελέα την κηδεμονία της.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ