Site icon Cityportal.gr

Μαρία Ιωαννίδου: Ο Φιλιππίδης είναι άρρωστος, έχει διαστροφή, αλλά χάσαμε έναν μεγάλο ηθοποιό!

Η Μαρία Ιωαννίδου βγήκε τηλεφωνικά πρωί της Πέμπτης (29/7) στην εκπομπή Καλοκαίρι Not για να σχολιάσει τα όσα διαδραματίζονται στο θέατρο τον τελευταίο καιρό και έκανε κάποιες σοκαριστικές δηλώσεις με αφορμή την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη!

Ανάμεσα στα άλλα η Μαρίας Ιωαννίδου είπε:

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπρεπε να πάει φυλακή. Θέλω όμως να τον ακούσω, κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ πριν από 20 χρόνια στο σίριαλ “Δροσουλίτες”, δεν ήταν αυτός.  Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου την έπεσε και εμένα. Δεν μιλάω για φλερτ. Το λέω κομψά, απλά δεν με πίεσε. Εμένα με βίασε ο θείος μου, τι να κάνουμε τώρα; Αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση», είπε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου

 

…Το θέατρο δε φταίει γιατί βρεθήκανε 3-4 άρρωστοι και διεστραμμένοι…

 

…Είναι άρρωστος αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό.

 

…Να μην πούμε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, να πούμε κρίμα γιατί είναι άρρωστος.

 

…Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. 

 

Συμπαραστέκομαι στις κοπέλες, ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε αλλά δε μπορώ να χαρώ με αυτό. Με πονάει που είπατε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, ρωτάτε τη γυναίκα του, το παιδί του; Ο Πέτρος πέθανε, τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου».

Προφυλάκιση Φιλιππίδη: Αιχμηρές αναρτήσεις του Αλ. Μπουρδούμη – Δηλώσεις Σπ. Μπιμπίλα (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Exit mobile version