Μαρία Κορινθίου: Τέλος με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό

Η Μαρία Κορινθίου ήταν ξεκάθαρη σε δηλώσεις της στις κάμερες όταν απάντησε σε ερωτήσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον. Η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα είναι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

«Προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω»

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θα είμαι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Νομίζω ότι το ξέρετε όλοι. Αλλά φυσικά, δεν θα ήθελα να παρερμηνευτούν τα λόγια μου. Το ότι δεν θα είμαι του χρόνου δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Αυτό. Τώρα βλέποντας και κάνοντας. Τι θα κάνουμε, πως θα το κάνουμε γιατί θα το κάνουμε, τι θα κάνει ο Γιώργος με την δομή της εκπομπής και τα λοιπά… ίδωμεν».

«Για την επόμενη σεζόν προέχει το κανάλι μου. Θα δούμε. Συζητάω διάφορα πράγματα σε ξεχωριστούς τομείς. Εμένα αν με ρωτάς αυτό που λαχταράει η ψυχούλα μου πραγματικά είναι αυτό που είμαι και είμαι ηθοποιός. Οπότε πέντε πράγματα τα κοιτάω να τα βρω, τα συζητάω και βλέπουμε. Δεν μπορώ να πω πολλά».

Στην ερώτηση, πως ακούγεται πολύ το όνομα της για συνεργασία με τον Γιάννη Αϊβάζη και αν αυτό θα το ήθελε και πάλι ήταν ξεκάθαρη στην απάντηση της

«Θα το ήθελα αν με ευχαριστούσε. Είναι ακριβώς το ίδιο με το εάν θα έπαιρνα την απόφαση να είμαι μόνη μου ή όχι. Αν λοιπόν είναι κάτι που μας αντιπροσωπεύει και είναι κάτι που το θέλαμε μαζί από κοινού και κάτι που μας ευχαριστούσε, ναι. Όπως είχε γίνει και στο παρελθόν τέτοιου είδους πρόταση, όχι μια φορά, και δεν ευδοκίμησε γιατί στη δεδομένη στιγμή μπορεί να μην μας αντιπροσώπευε»


Life Κυριακή 14 Μαίου 2023

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως