Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος στο Θέατρο Γης

Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος στο Θέατρο Γης

Πολλές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν το φετινό καλοκαίρι με το σχήμα Μαρινέλλα, Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος. Πρώτος σταθμός για άλλη μια χρονιά, η Θεσσαλονίκη και το Θέατρο Γης, την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο του θα συναντηθούν στη σκηνή. Που θα ενώσουν τις φωνές τους, το συναίσθημά τους και την δυναμική τους για να μας ξεναγήσουν στον κόσμο της μουσικής, με έναν μοναδικό τρόπο. Με όπλα τα αγαπημένα τους τραγούδια, την αγάπη τους για την μουσική καvisesι τις μοναδικές τους φωνές.

Μιλάμε βέβαια για την ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, την μεγαλύτερη ελληνίδα ερμηνεύτρια  και για τον ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ, τον σημαντικότερο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του.

Σ’ αυτή τη μουσική ξενάγηση, εκτός από τα δικά τους αγαπημένα τραγούδια έχουν και οι δύο τους μια κοινή συνισταμένη. Τον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. Η Μαρινέλλα, το αγαπημένο σεκόντο του Στέλιου, είναι το κατ ‘εξοχήν άτομο που ήταν δίπλα του οκτώ χρόνια, στη ζωή και στο πάλκο και ο Αντώνης Ρέμος που τον είχε σαν πρότυπο, αφού τα πρώτα του ακούσματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με τον Στέλιο.

Η μεγάλη αγάπη τους για τον Στέλιο Καζαντζίδη τους οδήγησε στην απόφαση να κάνουν μια σειρά από εμφανίσεις, στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με την σημαντική συμβολή του ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, αφιερωμένες στον Στέλιο Καζαντζίδη, με τίτλο “ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ”.

Στις συναυλίες αυτές , εκτός από τα αγαπημένα τραγούδια των δύο ερμηνευτών θα υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τραγούδια του Στέλιου, που τόσο τα λάτρεψε ο κόσμος, όπως και τον ίδιο.

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Όσο υπάρχεις θα υπάρχω»
Θέατρο Γης, Δευτέρα 4 Ιουλίου, 9.30 μ.μ

Διάθεση εισιτηρίων
Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου
Καταστήματα CYTA

www.ticketservices.gr

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως