Μάριος Αθανασίου

Μάριος Αθανασίου: Δεν είναι μόνο το ότι εγώ δεν έχω πατέρα, αλλά και ότι το παιδί μου δεν έχει παππού»

Ο Μάριος Αθανασίου καλεσμένος στην εκπομπή του Open, Ποιος είναι Πρωινιάτικα, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και για τον δικό του πατέρα μετά τον επεισοδιακό χωρισμό των γονιών του.

«Στα 13 μου γνώρισα πρώτη φορά τον μπαμπά μου. Ήταν χωρισμένοι με την μητέρα μου, είχαν απόσταση και απ΄όσα ξέρω γιατί δεν τα ξέρω και όλα, ήταν ένας κακός χωρισμός, δύσκολος χωρισμός. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το συγχωρέσω και να το δεχτώ, ειδικά τουλάχιστον μέχρι τα 30 μου, αυτό δεν μπορούσε να συμβεί, ακόμη και τώρα δεν έχω φτάσει σε αυτό το επίπεδο, απλά το έχω κατανοήσει», είπε ο Μάριος Αθανασίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μάριος Αθανασίου: «Υπήρξα μάρτυρας διακίνησης σχολικού πορνογραφικού υλικού»

Όσο για το εάν έχει μιλήσει ανοιχτά στον γιο του για τις σχέσεις με τον πατέρα του, ο Μάριος Αθανασίου απάντησε: «Έχω μιλήσει στον γιο μου για τον πατέρα μου αλλά κάνω την ιστορία να φαίνεται πιο…light. Έπρεπε να εξηγήσω στον γιο μου και κάποια πράγματα που δεν συμβαίνουν. Δεν είναι μόνο το ότι εγώ δεν έχω πατέρα αλλά και ότι το παιδί δεν έχει παππού», όπως είπε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή του Open.

Νέο στραπάτσο για την Χερντ, η κατάθεση της Κέιτ Μος

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως