Μαρκλ: Σε ρόλο παραγωγού σειράς κινουμένων σχεδίων για το Netflix

Η Mεγκαν Μαρκλ θα συνεργαστεί με τον σύζυγο του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φράνσις, για την παραγωγή μιας νέας σειράς κινουμένων σχεδίων με θέμα μία 12χρονη ηρωίδα που εμπνέεται από σημαντικά ιστορικά γυναικεία πρόσωπα και η οποία θα κυκλοφορήσει ως μέρος του προσοδοφόρου συμβολαίου της Archewell Productions με το Netflix.

Στο νέο project, το οποίο ανακοινώθηκε την Τετάρτη (14/07), η Μαρκλ αναλαμβάνει το ρόλο του «δημιουργού και εκτελεστικού παραγωγού» ενώ ο 58χρονος σκηνοθέτης Φράνσις θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της σειράς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η σειρά κινουμένουν σχεδίων φέρει το όνομα “Pearl” (αυτό είναι το όνομα της 12χρονης ηρωίδας) και θα υφαίνει τη φαντασία με την ιστορία ενώ θα επικεντρώνεται στις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού που προσπαθεί να ξεπεράσει καθημερινές προκλήσεις στη ζωή.

Αυτό είναι το δεύτερο project που ανακοινώθηκε ως μέρος της συμφωνίας των Sussexes με το Netflix, η οποία εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου στα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως τόσο στο δελτίο τύπου του Netflix όσο και στο λογαριασμό Archewell στο Instagram, η Mαρκλ προσφωνείτε με τον βασιλικό τίτλο της, Δούκισσα του Σάσεξ. Τόσο εκείνη όσο και ο Χάρι αντιμετώπισαν επανειλημμένες παρατηρήσεις και σχόλια χρηστών στο διαδίκτυο για να πάψουν να χρησιμοποιούν τους πρώην τίτλους τους, από τι στιγμή που έχουν παραιτηθεί των βασιλικών τους θέσεων.

Πηγή:dailymail.com


Διαβάστε επίσης-Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι υποψήφιοι για Emmy