Τapas είναι τα μεζεδάκια στα ισπανικά με επιλογή γεύσης από διάφορα αρώματα που μας εκπλήσσουν. Στην προσπάθεια μας να τα συνδυάσουμε με κρασιά δοκιμάσαμε πολλούς συνδυασμούς.
Θα βρούμε λοιπόν σε τι ποτήρι μπαίνει το κάθε μεζεδάκι. Η Κική μας μαθαίνει τα μυστικά της οίνου και η Σμαράγδα μας μαθαίνει να φτιάχνουμε εύκολες και γρήγορες συνταγές για να φτιάξουμε tapas κρασί.
Θα φτιάξουμε μαζί: Ισπανική ομελέτα με πατάτα και πράσο και λουκάνικο Πατάτας Bravas, πικάντικες πατάτες φούρνου με πικάντικη σάλτσα Πικάντικο dip με φασόλια και αρωματικά
Ένα μοναδικό διπλό μάθημα, μαγειρικής και οίνογνωσίας.
Μαγειρεύω Tapas και δοκιμάζω κρασιά
Πέμπτη 10 Νοεμβρίου – 7:00 – 9:00 μ.μ.
Κόστος:30 €
Σμαράγδα Ντασιούδη Μακρή
Εργαστήρι γεύσης και οίνου
Εγνατία 112, 54622, Θεσσαλονίκη
Τ:2310.278027
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε