Τι τρώνε οι άνθρωποι στη Γαλλία; Ένα μάθημα μαγειρικής-γνωριμία με τη γεύση της Γαλλίας, με οδηγό τις περιπέτειες του Μικρού Νικόλα.
•Ο μικρός φάκελος του Νικόλα, σφολιάτα γεμιστή με σπανάκι και ανθότυρο.
•Πράσινη δυναμωτική σούπα του Ανανιάν με μπιζέλια και μπέικον.
•Αναποδογυρισμένη καραμελωμένη μηλόπιτα της Λουίζ.
Marmita Εργαστήρι γεύσης :
Μαγειρεύω με τον μικρό Νικόλα για παιδάκια 6-9 ετών
Σάββατο 12 Νοεμβρίου, 10:30 π.μ.
Κόστος: 20 €
Καλό είναι να έρθετε στο χώρο 10′ πριν την έναρξη του μαθήματος.
Ενημερώστε μας σχετικά με αλλεργία ή δυσανεξία για να αντικαταστήσουμε κάποιο υλικό.
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Σμαράγδα Ντασιούδη Μακρή
Εργαστήρι γεύσης και οίνου
Εγνατία 112, 54622, Θεσσαλονίκη
Τ:2310.278027
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε