Κρίτες MasterChef

MasterChef: Ένα βήμα πριν το τέλος οι auditions-Ποιος θα πάρει την πολυπόθητη ποδιά; (TRAILER)

Οι auditions του MasterChef  2022, είναι ένα βήμα πριν το τέλος τους και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έχουν δοκιμάσει πια αρκετά πιάτα, που είτε τους εξέπληξαν θετικά, είτε τους απογοήτευσαν. Τα κριτήρια επιλογής τους παραμένουν υψηλά και αυστηρά και δεν σκοπεύουν να χαριστούν σε κανέναν.

Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν και εκείνοι πια καλά, πως αυτή είναι η μοναδική τους ευκαιρία να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να αφήσουν πίσω τους ανασφάλειες και άγχος, αν θέλουν να φορέσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Μια σωστά εκτελεσμένη συνταγή, με συνέπεια, νοστιμιά και εμφάνιση, είναι αυτό που χρειάζεται για να συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Πόσο εύκολο είναι όμως να διατηρήσει κανείς την ψυχραιμία του όταν το διακύβευμα είναι ο τίτλος του MasterChef  2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ; Πόσο ευέλικτοι είναι  οι υποψήφιοι ώστε να διορθώσουν άμεσα τα όποια λάθη προκύψουν;

Με διάθεση να γνωρίσουν κάθε υποψήφιο διαγωνιζόμενο του MasterChef 2022, οι τρεις chef κριτές, άλλους τους καλωσορίζουν στο παιχνίδι και άλλους, δυστυχώς, τους αποχαιρετούν νωρίς.

Χαρά, ενθουσιασμός, χιούμορ, συγκίνηση, αγωνία εναλλάσσονται, καθώς κάθε υποψήφιος μπαίνει στην κουζίνα με μοναδικό σκοπό να καταφέρει να εντυπωσιάσει τους κριτές.

Κάποιοι θα ζεσταθούν από τη φλόγα της κουζίνας του MasterChef 2022 και κάποιοι θα «καούν».

MasterChef 2022

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;  

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

 

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως