Οι 3 κριτές του MasterChef

MasterChef: Μεγάλες φιλοδοξίες και λάθη που στοιχίζουν στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/01) (TRAILER)

Η αναζήτηση για τον επόμενο ή την επόμενη MasterChef συνεχίζεται και κάποιοι στο τέλος της ημέρας θα φύγουν με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό τους, ενώ για άλλους η εμπειρία του MasterChef 2022 θα τελειώσει νωρίς.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να αποδείξουν, σε συγκεκριμένο χρόνο, ότι εκτός από μεγάλες φιλοδοξίες διαθέτουν και τα απαραίτητα προσόντα για να συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Είναι όμως όλοι έτοιμοι να δεχθούν και την αυστηρή κριτική των τριών κριτών chef, του Πάνου Ιωαννίδη, του Σωτήρη Κοντιζά και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου;

Κι αν εκείνοι, που θα καταφέρουν να αποσπάσουν 3 «ναι», ξεκινούν με ένα προβάδισμα στον διαγωνισμό, όσοι καταφέρουν να κερδίσουν 2 μόνο «ναι», έχουν πλέον την ευθύνη να αποδείξουν ότι αξίζουν να βρίσκονται στο MasterChef 2022!
Θα καταφέρει κάποιος να κερδίσει το golden pin και το χρυσό εισιτήριο για τον διαγωνισμό;

Οι απαιτήσεις στο MasterChef 2022 αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο και εκείνοι που διαθέτουν το μαγειρικό ήθος, το ταλέντο και την αντοχή να δοκιμάσουν τα μαγειρικά τους όρια, θα κερδίσουν την πολυπόθητη ποδιά. Άλλωστε, οι τρεις chef κριτές έχουν αποδείξει ότι δεν εντυπωσιάζονται εύκολα και τα κριτήριά τους είναι αυστηρά και υψηλά.

Η παραμικρή αστοχία μπορεί να στοιχίσει τη συνέχεια στον διαγωνισμό και αυτή είναι η στιγμή που οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν όχι μόνο μαγειρική ικανότητα αλλά και μαγειρική σοβαρότητα.

Οι auditions του μεγαλύτερου διαγωνισμού μαγειρικής στην Ελλάδα συνεχίζονται! Ποιος θα αντέξει ως το τέλος;

MasterChef 2022

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;

Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος;  

Ποιος θα γευθεί τη νίκη;

Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

Μόνο ένας θα αναδειχθεί MasterChef 2022!

Έμπνευση, ανταγωνισμός, δημιουργία, ένταση, αγωνία, συγκίνηση!

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως